Ať mi někdo vysvětlí, kam tak spěchá ministr kultury, že musí mít zapnutý modrý maják? ![]()
Aktuální česká politická situace
Řvousenka To přesně říkal můj muž včera. A já na to, nač ministr kultury vlastně potřebuje majáček?
Kdyby zas hořelo ND?
barbucha Sweet Potato jo, jsem taky moc ráda, že jsme šly. Dlouhé to bylo, ale ta trocha nepohodlí je zanedbatelná. Je to důležité a sobecky musím říct, že jít vyjádřit podporu Ukrajině / nesouhlas se současnou vládní sebrankou je důležité pro mou vlastní sebeúctu.
Jo, je to potřeba. A nepohodlí fakt nestojí za řeč - je to furt lepší než když nás honili s vodníma dělama ![]()
Hořej mu termíny!
barbucha Nebo koudel u prdele z Babiše
Korsičanka musí plebsu ukázat, jak je nad nima - kromě toho, že je to udavač, je i hochštapler
Micina zešílel? Aneb obrácení Ferdyše Pištory? ![]()
Jen mě pobavilo, že - zcela v duchu jeho tichošlapství - pronesl ten rozhořčený projev v bezpečí zaručené nepřítomnosti adresáta ![]()
Korsičanka musí plebsu ukázat, jak je nad nima - kromě toho, že je to udavač, je i hochštapler
To jsou všichni z tý party. Jednomu každýmu nejde o nic jinýho než o ten "majáček".
barbucha ...pronesl ten rozhořčený projev v bezpečí zaručené nepřítomnosti adresáta
Jsem moc zvědavá, zda to někomu z rusáckých zástupců někdy zopakuje.
barbucha no jsem taky v šoku! Že by upadající čísla ve volebních průzkumech? Rozkmotřil se s Vašíkem? Kdo mu to psal?
Jenomže - pořád jsou to jenom kecy. Peníze na obranu stejně nedaj (to Andrej nedovolí ptž je hrabivej) a nadále budou pomlouvat ty, kteří jsou pro aktivní postup (ptž Andrej je poseroutka). Takže projev dobrý, ale k čemu to...
Já to včera četla a opakovaně si ověřovala, že to byl fakt Micinka osobně.![]()
barbucha Včera tam byl který? Nývlt nebo Macháně?
Ale jo, překvapil.
Napsali mu to dobře. Jedno kdo. Hlavně, že to zaznělo.
barbucha no jsem taky v šoku! Že by upadající čísla ve volebních průzkumech?
No jen aby nepřišel o ještě víc voličů
Nějak si nedokážu představit že ausgerechnet volič motovidel bude velkej fanoušek Ukrajiny ![]()
Ale spolu se Sweet Potato jsem taky ráda, že to zaznělo - že ČR nemá z vostudy kabát, jak by se bejvalo dalo s jistotou očekávat... jen mi to do tý křivý huby nějak nesedí ![]()
barbucha Jako jo, je to takové "aby se vlk nažral a koza zůstala celá", ale díky aspoň za to.
Tak jestli on Micinka nebude ilegální příznivec Ukrajiny - vždyť zamini ukrajinskou vlajku nevyvěšovalo, protože ji předtím ani nesvěsilo (možná byl Okamůra se štaflema někde jinde
)
Micina je příznivec leda tak sám sebe... já teda ani jednoho z týhle party z nějakejch altruistickejch pohnutek fakt nepodezírám ![]()
barbuchaJá si říkám, jestli on vůbec rozuměl, co mu někdo připravil do toho projevu:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“