andulka01 a u nas kravske zaludecni mleko, planeta Slunce a hledani Gronska...
Aktuální česká politická situace
Macinka je pro nás NEBEZPEČNEJ
Jo, micina je křivá svině.
Tak přece neřekne že vymejšlej kraviny a že s nima prezident oprávněně vyrazil dveře. Nějak to ale vysvětlit/odůvodnit musí... a že je to ta křivá svině, tak to vezme přes "temnou stránku osobnosti a minulosti". Dvě mouchy jednou ranou: plivne si na Pavla (minulost!) a ještě si umete cestičku k nařčení z nějaký psychický poruchy (temná stránka!). Tyhle noty mu už psal asi kikina, řekla bych.
.

Jsi jednatel ve firmě Zapper-club?
luciole on je fakt asi hloupinkatej.
rozumíte tomu? ![]()
„Nikdy nedojdeš daleko, když nevíš, kam jdeš. Ale nejdál dojdeš, když nevíš, kam jdeš, a přesto jdeš,“ uvádí své životní motto na sociálních sítích Vachatová.
„Nikdy nedojdeš daleko, když nevíš, kam jdeš. Ale nejdál dojdeš, když nevíš, kam jdeš, a přesto jdeš,“ uvádí své životní motto na sociálních sítích Vachatová.
Heslo Klubu českých turistů
luciole bože, to je takovej hlupan!
Že není chytrý ( pouze vychytralý), to již zjevné bylo, ale on je to úplný blboň.
Nejdřív jsem myslela, ze je to AI a ono ne...

Sweet Potato touché
luciole
to je geniální!!!
akorát sedím v práci v přeplněným kanclu a musím vypadat seriózně
No, legrace bylo zase pro chvilku dost. Bacha, jedeme z kopce, na dalšího komoušskýho vykuka jsme pozapomněli. Mlátička (ministr vnitra, začnásBožetrestáš) si vzpomněla na kamarády z mládí.
Metnar si také našel nového ředitele kabinetu, jde o neúspěšného uchazeče o poslanecký mandát z kandidátky Stačilo!
Já jen čekám jak to dopadne, až konečně odhlasujou to nevydání.
Pitomio bude podle mě ještě nesnesitelnější, ale Bureš se možná kapku vzchopí a předvede, jak dokáže bejt vděčnej (jak při znalosti jeho povahy očekáváme).
Taky proto se můžeme těšit na vyždímání všech možnejch průtahů, to jest hned tak se hlasování nedočkáme - protože pevný charakter Burešův neznáme jen my, ale i motovidla ![]()
Turek je takový komplexní ultranemehlo, který si asi ani neumí zavázat boty. Všude chodí jen v mokasínách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“