jerry jo, u toho bych docela chtela byt! Myslim, ze Babisovi se dost ulevilo, ze Turek je ze hry.
Aktuální česká politická situace
Kokoska Micinovi teď hlavně pěkně cvaká, sponzoři se ptají co bude s jejich investicemi do Turka. A to budou jiní přeborníci na vydíráníčko, to nebudou pomluvy v EP... to už budou spíš ty kulky v obálkách a mrtvý kočky na dveřích. Na to chlapečci asi připravení úplně nebyli.
Ale, vzhledem k tomu, že Krejčíř se kamarádil i s Andrejem, měli bychom bedlivě sledovat jak se co promlčí, zamete, uhladí, stáhne obvinění... Jako bacha, tímhle to celý nekončí, trochu se to schová do podsvětí, ale o to hůř někde vybublá.
andulka01 nevim, jestli se ty spodni proudy kdy dostanou na verejnost. Tam uz se asi hraje jinak nez clovek vubec tusi.
RoSa škoda že je to fejk
to prostě nejde nevidět
RoSa no, se jim nějak hranatě zadřel ![]()
hele fakt ne... on je n.e.u.v.ě.ř.i.t.e.l.n.e.j
"Dodejte mi nové jméno," vzkázal Pavel hnědé koalici.„V žádném případě. Nebudeme řešit problémy pana prezidenta," odpověděl Turek.
andulka01 Cožeeeee???
nové logo motůrkářů... kdo maže, ten jede!
Motůrek, Micinka, Kikina a strejda Ričrd. Kdo je ten pátý?
Můžete mi někdo osvětlit, kde vzal Macinka mimořádně dobré vztahy s Bílým domem? Tuhle někde říkal, že byl na nějakém plese v Bílém domě, kam dostal exkluzivně pozvání jako jediný neameričan pouze on. Co může být na Macinkovi tak extra, že si ho Trump z celého světa vybere a pozve? ![]()
barbucha To logo je vtip, ne? A vidět to tam má být záměrně, ne? Nebo jsem taky zvrhlík jako ty?
Jako to je děsný, kam jsem se dostali. Už není poznat, co je vtip a co ne, protože realita současné vlády je těžko uvěřitelná.
brrr Olda?
notna Macinka by se kvůli zdání moci a důležitosti přidal ke komukoliv, je vyslanej Kikinou omrknout jak si vede MAGA, jak se rozkládá stát, jak se demontuje demokracie. A také proto si ho tam pozvali, MAGA chce demontovat Evropu a její hodnoty - a u nás se jim otevřely dveře dokořán. Trump ho určitě nepozval, ten neví že Čechy jsou v Evropě, ale nějakej agilní vykuk jo.
Macinka je pro nás NEBEZPEČNEJ
Tak veřejná potupa Turka je taková radost,že mi ji dnes nezkazí ani ten debil M.
andulka01 Lepší to snad ani nevědět. To je děs.
andulka01 tak jakkoliv se nechci Trumpa zastavat, vzhledem k Ivane Trump asi prec jen o Cechach poneti mit bude.
Podle Macinky prezident kauzou Turek bojuje s temnou stránkou své osobnosti. Neměla by na tohle myšlení už být nějaká diagnóza?
SunEclipse demence pokračuje, úplně bych na to nesázela... Greenland, Iceland, tučňák na severní polokouli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“