Sweet Potato Něžná...![]()
A je to hezký kontraskt k té mojí fotce! :-)
Sweet Potato Něžná...![]()
A je to hezký kontraskt k té mojí fotce! :-)
Karja budeš spokojená, voskovka je hezká a nenáročná kytka
a retro je moderní!
viz např. tchýnin jazyk, monstera atd. - všechno už tu bylo
Voskovka je fajn a když kvete, krásně voní! Mně roste jak zběsilá (mám zelenobílý listy).
Ale jako správná vovce jsem pořídila i ten tchýnin jazyk, jakože je i naprosto nenáročnej a vydrží všecko a hlavně máš pravdu: je teď "in"
No a nikam se mi nehodil, k těm monsterám atd. už vůbec ne, přesouvala jsem ho vod čerta k ďáblu - až nakonec zrovna dneska jsem ho definitivně vrzla k milostpánovi ať na to nemusím koukat ![]()
barbucha jé, ty máš zelenobílou voskovku? se zeptám mamky, jak se množí, ta by se mi asi hodila! ![]()
Asi řízkováním, ne? Já to nezkoušela teda, mám koupenou... ale mohla bych ti nějakej šlahoun nechat zkusmo zakořenit ![]()
barbucha tak prej šlahoun (klidně nějakej dlouhej, co tě sere) ustříhnout a dát do vody a odstranit na něm jen ty listy, co by byly ve vodě
Už vyséváte:)?
chimaera ne, nejsem blázen.
RoSa
Až teda přijdu na to, kterej šlahoun, abych ji nezabila celou
Ta je parádní. Nezbyl náhodou ještě kousek?
Já se do ní ještě nepustila. Kousek by ale určitě zbyl! Mám ji teda dneska vzít k Indům?
RoSa ???
barbucha Přijdu. Děkuju.
Blázen
? Já už vysévala, chilli a lobelky, a cítila se provinile, že mám skluz...
Tak já jdu na to ![]()
chimaera chilli možná, ale v polovině února bohatě stačí. Lobelky jsem nikdy nepěstovala, ale čtu výsev konec ledna až březen, já se řídím vždycky spíš tím pozdějším termínem, protože nemáme moc světlý dům a těch pár hodin světla v zimních měsících rostlinám nestačí. S příliš brzkým výsevem už jsem zkušenost udělala, stačilo jednou. Poslední roky v květnu ještě bývají mrazíky, co pak s přerostlými sazenicemi? Beru to tak, že ta počáteční hranice výsevního termínu je pro ty, kdo mají skleník a osvětlení pro pěstování. Ale samozřejmě, proti gustu...
Pinot NoirDěda už mě takž lákal na papriky, ale máš pravdu, on má skleník...takže si to pak dá dřív a nám by to takhle pokazil!!!!
Karja ty papriky se sejí brzo, ale půlka února fakt stačí. Jinak všechno až v březnu, v dubnu...
Pinot Noir Omlouvám se, nevím, kdo z vás má skleník, a kdo ne... Přišlo mi, že poslední dobou je to čím dál běžnější. Asi jsem nezvolila nejvhodnější začátek, chtěla se jsem po dlouhé těžké pauze trochu družit, a tohle téma je mi blízké. Je fakt, že s vytaženými sazenicemi už toho jeden moc nenadělá.
chimaera já jednou sazenice i vyhodila a musela jet znovu, jaro v nedohlednu a neduživé dlouhé rostlinky v ložnici ![]()
A jednou jsem podcenila rychlost růstu povíjnic a ty se mi v té ložnici snad během dvou dnů omotaly vzájemně, že už se to nedalo rozplést. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.