Rhaenys ostrihaj ono je to na pestovanie podobné ako levanduľa
Kytičky aneb zelené prsty...
neodolala jsem
Kan díky. Takže u tohoto vzorku odrbat drobné lístky co rostou z kmene a ostříhat některé větvičky?
Věděl by někdo co je toto?

bublifuk Aha ty máš dva kmeny a ty chceš zachovat? Jako klidně můžeš. Já stříhala na podzim a dnes takto.

bublifuk Zimolez kozí list
Kan klidně je rozdělím, ale mám ještě jednu zarostlejší (taky víc kmenů) ale potřebuje to podepřít. Raději bych kdyby to ustálo samo a mělo silnější kmen (viděla jsem v obchodě, že to jde).
bublifuk ostrihala bych ty tenké výhonky rostoucí nahoru, vytvořila korunu a pak hlavně vyhodila na celou sezónu ven, to s ní udělá divy, naroostou ji krásně velké lesklé lístky.
bublifukjá bych to osmikala tak na pulku minimalne, do tvaru, který chceš mít. Počet kmenů s tím nesouvisí.
letolet ta na druhé fotce, byla vloni na sezonu venku. Hrozně pěkně obrostla - spíš teda drobnější lístky, ale hrozně moc. Zkusím je letos nějak upravit.
bublifuk Díky jsi hodná, ale já mám tlustic tolik, že mi už nestačí schody. Toho řezu se vůbec neboj.
bublifuk Zimolez kozí list
Díky. Narazila jsem na to venku ve křoví a zaujaly mě ty květy.
bublifuk lonicera - nádherně voní!
Uz se to chysta

moora och, moje oblíbené.
andulka01
Roste tu kde co, ale šeříky vůbec!!!! ![]()
Garfie fakt? Ale smysl to dává, dělaly by nekalou konkurenci sakurám!
andulka01
To už ale dělají ume a horztenzie a azalky!!!
Možná tu rostou, ale já nepotkala ani jediný!!!
Garfie Tak to je škoda. Šeříky když to rozjedou v teplém májovém podvečeru, tolik vůně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje