999 nene,mě to neirituje...je mi dost fuk,jak kdo a v čem chodí...jen mám pocit,že jí tenhle outfit spíš ubližuje...ale jak jsem psala-možná je to zastírací manévr?...a souhlas se Sweet Potato
VIP, na které je příjemné koukat;-)
...připadá mi stylizací do Monicy Belucci, resp. italské divy.
Líbí se mi to, krásné...
Georgina

Miru Ty drápy jsou hrozný! A ty prsteny, že ona vlezla mámě do šperkovnice a musela si všechno nandat, taky jsem to dělala, ale bylo mi tak 5. Jinak super, Krásná ženská.
...jo, nehty bych si osobně udělala jiný. Ale jinak - pche, prsteny bych nechala. Protože to jsou pravý šutry a to by fááákt vůbec nevadilo![]()
![]()
![]()
Miru Já jsem minimalista i u těch pravejch kamenů. Však solitér, ne?
...jsem také minimalistka. Ve všem. Ale vše má své vyjímky...![]()
Sweet Potato Boty jsou v pohodě, kabelka krásná, džíny super, svetr zajímavej, čepice trochu prdlá...:-). Fakt nevím, co se vám na tom oblečení nelíbí :-).
Taky nechápu!
Dobrej civil, a nakombinovaný to má pěkně!
Miru nevím kdo to je, rozhodně je moc hezká, ale ty drápy vypadají tak lacině. Prsten bych nechala jeden, obojek sundala a rázem je z ní sofistikovaná kráska.
Mně tahle velikost kamene připadá docela nevkusná. Jak od kolotoče
Jako jasně že to nenosíš k hadrům ze sekáče nebo když jdeš s odpadkama... ale stejně. Celkem nechápu co na tom ty tetiny (většinou teda hlavně Američanky) mají... jednak to už v takový velikosti působí jak bižuterie, a pak taky pochybuju že všechny ty nositelky, co to ihned po vytouženým obdržení radostně dávaj třeba na instagram, uhnaly nějakýho milionáře (takže zirkony apod. to jistěj). Nebo že by se každej ženich radši až do smrti zadlužil? Což samozřejmě není tenhle případ, to víme ![]()
Občas koukám na pořad o svatebních šatech (Say Yes to the Dress, tak nějak), jo jo, guilty pleasure... a tam každá nevěsta hrdě mává obrovským šutrem - aby z ní pak vylezlo, že má omezenej rozpočet a fackuje se tam o každej dolar navíc! Skoro by se dalo říct, že ani na ten zirkon by snoubenec neměl
Tak koho chtějí ohromit?
Kdepak solitér, přece nebude za socku ![]()
barbucha Právě, mi přijde, že to má hodně jako říct: Já na to mám! Je to hodně nevkusný i ty zlatý řetízky různě zamotaný do sebe na krku, náramky a sbírka prstenů, takovej gypsy styl. V jednoduchosti je krása!
Miru Italská diva? Mně připadá spíš jako ruská zbohatlice
...tak ono také záleží na tom, KDO to má na sobě a jak to pak celé vyzní...![]()
...psala jsem, že se stylizuje do italské divy.
Je v Benátkách a prostě to celé koresponduje, i k jejímu stylu obecně.
Mně se to prostě líbí
(je to o tom, když někdo umí dobře prezentovat svůj styl. Georgina a diametrálně, absolutně jiná Tilda, ale každá je svá v tom, co jí sedí nejlépe)
barbucha myslis, ze Ronaldo nema na pravej sutr?
Miru Italská diva? Mně připadá spíš jako ruská zbohatlice
Jo přesně. Ty drápy k tomu ![]()
Hele, italský divy mají vkus ![]()
Na nositelce záleží, vo tom žádná... já ale tyhle šutry "věřila" jedině tak Liz Taylor blahý paměti, k ní mi seděly. A pak už nic.
Dyk píšu že je Ronaldo jinej případ, ten k těm zmiňovanejm sockám nepatří.
U Lichnštejnů byla o víkendu veselka.

Kan To je krásná fotka.
Sweet Potato Mládí a ještě s úsměvem, je vždycky nádherné. Líbí se mi, že má v kytici bílý hrachor vonný, my ho taky používáme.
Krásný a tuším zajímavé šaty , myslím doslova krásné.
...krásné...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“