RoSa cervena ji moc slusi, i tehdy ty dlouhy cerveny saty byly krasny.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
...jo, to vím. Ale nebylo to nikde nějak více prezentováno.
(ten odstín modré je nádherný. Podobné odstíny modré má i Giorgio Armani. Ten má tedy vůbec krásné odstíny barev svých látek. Ale Kovaříková je Mistr svého řemesla a s velkým vkusem a citem)
Kokoska HM vypadá úžasně. ![]()
...a ještě si přihřeju polívčičku![]()
![]()
Styling pro Harpers Bazaar paní Pavlové dělal Filip Vaněk právě ve spolupráci s paní Kovaříkovou.
...prostě mám radost![]()
Miru no to je fajn, ale jen pokud se ta spoluprace neomezi na tu jedinou akci. Aspon pri statnich navstevach by to chtelo trochu stylu.
...já myslím, že spolupráce zůstane. Protože ty ohlasy mluví za vše...
To se uvidí. Tyhle časopisy mívaj vždycky ty osoby krásně nastajlovaný, líp než jindy... i lepší fotografy. To to pak hned jinak vypadá ![]()
...tak jasné, že líčení, účes, světlo, úhel focení dělá hodně.
Ale kdyby si ponechala styling poradce a návrhářku, nebyla by už jak tetka z maloměsta, v lepším případě jak hodná pani ředitelka ze základky.
Přitom je to od pohledu velmi příjemná žena
Jo, aspoň občas by je mohla využívat, snad si to může dovolit.
...no, aby opět nechtěla odklepnout apanáž![]()
Ne, vážně, v určité funkci, postavení, považuji jisté odívací decorum, dress code jako samozřejmost.
Protože jinak je to trapné.
Ty prachy tam na to jsou.
Jitka77
ja sem to taky doma komentovala, ze kdyz mu nevysla Claudia, ma aspon Pamelu![]()
Asi sem: jak dnes vypadají modelky ze starých českých módních časopisů...
Jitka77 To je hezké, dík.
Oooo.....nádhera

LadyMary Jo, Cate perfektní, ale Tilda je ještě lepší. Parada obě.
LadyMary Jo hezký! Tragičtí jsou akorát ti fotografové, všichni stejnou fotku. Aspoň hadry maj ok:D
Tilda je moje favoritka odjakživa
Nosí super outfity a má luxusní makeup i vlasy vždycky. Žádná přestajlovaná mrkací panna.
A z českého rybníčku...

V českým rybníčku prostě neexistuje příčetnej kadeřník.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“