Sweet Potato já znám spoustu lidí jen odsud ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Raduza ano,tenhle...připadá mi to neslušivé...
Úplně stejně to mám. Na té fotce je to divný chlap. Upřímně, takhle vypadat, manžel by mě nechtěl....Hadry nehodnotím.
999 já bych asi potřebovala ten svetr. ![]()
kocoureksuggy Naštěstí každý zboží má svýho kupce! (Hučka se mi moc nelíbí, ale zbytek jo)
Sweet Potato fakt jen odsud? Letopisy Narnie, Constantine, Orlando.
continuity ja dlouho jen odsud. Letopisy Narnie a pak nedávno The room next door. Tam hrála matku i dceru a jako ta dcera s delšíma hnědýma vlasama vypadala fakt divně.
continuity Aha, tak Letopisy Narnie pár dílů ano, ale obsazení nevím.
Raduza Každý kus toho oblečení je super :-). Mně by to mohli poslat komplet :-).
Zajímalo by mě, jestli by to ty, které to irituje, štvalo stejně, kdyby v tom byla oblečená nějaká klasická kráska :-). Já mám bujnou fantazii, takže třeba vidím Julii Roberts :-).Tildě je 64, možná je albínka ( to nevím) a nesnaží se jít proti svému typu.
...tak to vypadá Tilda skvěle!.
Mne príde Tilda tak zvláštna, zaujímavá, ale to oblečenie si neviem predstaviť na nikom inom, aby vyznelo takto. Ona je originál,
...Ledová archa
Tam bych se jí i bála ![]()
Sweet Potato Já ji znám z filmů Wese Andersona. A před nějakou dobou jsem viděla film s ní a R.Fiennesem na motivy Bazénu s Alainem Delonem a Romy Schneider, ale ten moc nemůžu doporučit, dodívala jsem se na to tak tak, oblečení tam měla hezké, takový COS styl.
999 vsak tohle je asi poprve, kdy se mi Tilda snad ani ne ze nelibi, ale pripada divne. Ale myslim, ze to dela predevsim ta cepice, klobouk nebo co to je, jak to ma narazene az na usi (coz byl mozna ucel, aby nebyla moc poznat?), nejsou ji videt vlasy, ten vyrazny nos, zrejme nenalicena, taky dost hubena postava...vyvolava to ve mne pocit, ze koukam na muze. Ale treba na te reklame na parfem je vylozene hezka.
999 Irituje je asi zbytečně silné.
Jestli líbilo na jiných? Nevím, to nejde říct dopředu přece. Mně spíš ne.
Sweet Potato Boty jsou v pohodě, kabelka krásná, džíny super, svetr zajímavej, čepice trochu prdlá...:-). Fakt nevím, co se vám na tom oblečení nelíbí :-).
Raduza Každý kus toho oblečení je super :-). Mně by to mohli poslat komplet :-).
to mě taky, ale obdobne mokasiny a džíny mam, takže ten svetr. Mě to fakt inspirovalo.
Mně se ty hadry líbí moc,ale jinak vidím nejakyho dědu 75 a výš. Pokud se maskovala, povedlo se.
Mně se ty hadry líbí moc,ale jinak vidím nejakyho dědu 75 a výš. Pokud se maskovala, povedlo se.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“