barbucha Já si myslím, že těch společenských událostí maji dost, chápu že tiáru po Marii Terezii si nevezme na dostihy, ale ty náušnice na nějakou večeři, recepci, ples. Taky může jít o kombinaci, kterou měla na sobě jiná příbuzná a má to pro ni velký význam, což je klidně možné.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mně se to k sobě docela hodí. Bez náušnic nevim, bylo by to takový chudý ![]()
Ale ona většina takovejch nevěst prostě nějaký náušnice má... někdy jako soupravu s tiárou, někdy to doladěj podobnejma... tak asi tradice, no.

:max_bytes(150000):strip_icc():focal(970x433:972x435)/royal-weddings-2-0fc526233a3a48caa915eb3b0889c69e.jpg)

Mne náušnice vôbec nevadia, tiara je prekrásna.
Ja mám teda po prababke iba svadobný čepiec z kroja
to nikam nevynosim
Janulik03 Ukaaaa! ![]()
Sweet Potatomám ho vysoko uložený v truhlicu, keď sa tam vyhrabem, vyfotim
Ale takto vyzerá, aj tie strieborné gombíky mám.
My sme kroje darovali Kopaničiaru, čo je tanečný súbor, len niečo málo na pamiatku mám.

barbucha Tak mne samotnou překvapilo, že se mi to líbí. Kaiřinou fanynkou fakt nejsem. Ale úplně neúspěšná asi není.
Sweet Potato Mně se taky Kaira líbí i to vokudlání a kérky na ní. Hele ona je rebel, zase nemůže bejt každá stepfordská panička v kostýmku, drdůlkem, perlami a ano pane, né pane. Trošku punk styl do té šedi a nudy.
A jak se vám líbí princezna Kate s novou barvou vlasů? Mě se to zesvětlování u brunet většinou nelíbí, vlastně si nepamatuji, že bych to vůbec kdy považovala u některé za dobré. A podle mě ani Kate to neprospělo. Vypadá výborně pořád samozřejmě, ale původní barva se mi líbila víc.

notna nelibi, v tmavych vypada lip.
Kokoska souhlas
notna ona to možná brala podle "s věkem světlejší vlasy", ale ne vždy to funguje. Já jsem od přírody sněhurka (tmavé vlasy i oči, světlá pleť) a taky jsem si říkala že asi budu muset...no někdy okolo 45ctky jsme zkusily s kadeřnicí polehounku začít...ani omylem
blížím se k 60 a kvůli šedinám barvíme na odstín identický s přírodním. Ona asi ta příroda prostě ví..
Sweet Potato Kaira se mi takhle líbí nejvíc, jak ji asi jinak moc nemusím.
Sweet Potato Kaira se mi nelibi ani s mezistrihem ani s vyholenim. Ja tem kratkym na zenach nefandim.. Vlastne az po ostrihani jsem si uvedomila, ze asi mela prodlouzeno/zahusteno/paruku. Ale vzdycky jsem ji povazovala za "tu se spoustou vlasu".
Šííš, asi ležím, že.. To přidávání fotek z mobilu..
Aspoň je to trochu víc anonymni.. ![]()
Pavlena já tě viděla naživo a přišlo mi to "možná se tak narodila"
.
U Kate se i zesvětlení vůbec nelíbí. Nelíbí se mi ani na mně, ale nehodlám se barvit co tři týdny. Sbírám odvahu přestat se barvit úplně.
Makara díky náčelníku..!
Kate je možná ještě tmavší typ než já..? Moje máma (taky ultra tmavý typ) měla strašný problém vyladit barvu světlejší a dobrou, pak se na to vykašlala a šla do stříbrné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“