999 Tilda se mi líbí šíleně moc odjakživa. Ale na první pohled jsem u toho džínové outfitu viděla Jana Budaře. A to bych si ten outfit klidně celý oblékla, kdyby mi něco takového slušelo.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Miru Georgina se mi tady teda nelíbí vůbec. Je to krásná ženská, ale ten make up je zbytečně těžký a ten šperk na krku mi k těm šatům vůbec nejde, nemá to lehkost.
Tohle je podle mě mnohem lépe zvládnutá stylizace do Italské divy:
...ano, Kaia je krásná a elegantní
...a jinak, se tedy opakují, ale myslím, že je dobré posuzovat člověka optikou toho, jaký má obecně styl, jak se prezentuje celkové, v různých situacích a "porovnávat" ho s tím,
a ne co mně se líbí, co bych si vzala já, atp.
Muze být totiž jeden model a někdo ho má na sobě tak samozřejmě, že člověk v podstatě neřeší, co to je.
A oblece to samé někdo druhý a reakce mohou být na to diametrálně odlišné...
Ty princeznovské svatební šaty byly opravdu krásné, tady je víc fotek.
barbucha ja moc volanky nemusim, ale tady je to fakt moc pekny.
barbucha I ta habsburská tiára z roku 1890, ale naušnice mi přijdou už trochu moc do toho.
Kokoska Moc jim to slušelo :-).
Nástupkyně Anny Wintour, Chloe Malle a umí se usmívat, žádná ledová sekýrnice! :D

Kan Jen blbě oblečená, co? :-))
A naše skvělá první dáma. Vlasy snad nikoho nepohorší.

Kan toci pokracovani 101 dalmatinu?:-)
Kan vy mavate hrachor
? Kde, kde??? Milujem hrachor, ale kyticu z neho sa mi podarilo kúpiť jediný krát v živote...
slniecko A žádné květinářství u vás není ochotno ti to objednat z velkoskladu? Většinou tyhle libůstky pro někoho jsou nejlepší pro kšeft.
Kan to ma vôbec nenapadlo, že sa dá! Vďaka!!!
slniecko Všechno jde. Většinou. On teda ten hrachor nemá dlouhý stonek, většinou je tak do 30 cm.
slniecko Vypadá teda nějak takto, je to ta vazička úplně vlevo a hrachor je lehce fialkový.
Foto odstraněno.
Kan to je krása...keď nájdem fotku tej jedinej kytice hrachoru, ktorú som mala, tak ju sem dám...a zatiaľ budem škemrať v kvetinárstvach.
Je na to nejaká sezóna? Tú čo som mala bola z nejakej kvetinovej farmy, tak bol tuším iba v júni, ale normálne vo veľkoskladoch?
slniecko My to teda máme hlavně přes léto, protože je sezóna, tudiš příznivá cena. Ale bude to jak všechno, pivoňky v prosinci koupíš, ale jsou taky o hodně dražší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“