Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 11:11
Reakce na Tabea:

Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě. 

​no přesně, málem mi vypadly oči z důlku, nedokážu si představit, co by mě přimělo koupit žehlicí prkno v ceně letenky na Bali. Mam letité s tim držákem na kabel, kdyz se mi chce, vytáhnu ho, kdyz se mi nechce a je treba, použiju klidne gauč/postel/jídelní stůl, kde se zrovna nacházím.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 11:54
Reakce na Tabea:

Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě. 

​no přesně, málem mi vypadly oči z důlku, nedokážu si představit, co by mě přimělo koupit žehlicí prkno v ceně letenky na Bali. Mam letité s tim držákem na kabel, kdyz se mi chce, vytáhnu ho, kdyz se mi nechce a je treba, použiju klidne gauč/postel/jídelní stůl, kde se zrovna nacházím.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 11:54
Reakce na Tabea:

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. prosince 2025 21:08

Tabea Malenge

Taky hlasuji pro Bali místo žehlení

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 22:03
Reakce na Tabea:

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 22:03
Reakce na Tabea:

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 13:24

Tak jste si to přečetly asi 5x pardon, fakt jsme nechtěla, ale s tím přechodem to asi nebude úplně 100%, když už jsem vlezu, stale to hlásí nějaké chyby nebo nefunguje vubec. Neposílala jsem to cely den

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 13:51

Malenge a já si říkala, že to píšeš, dokud to všichni nekapírujou..

Kecam, taky jsem se těma errorama nechala nachytat.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 14:11

Tabea přesně

Offline Tak Betty
5932 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 15:38

A mne to vždycky háže na první stránku v každé diskusi! Tak snad se to časem zlepší.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:07

Tak Betty to mě taky, i dnes. Včera mi to tu celý den vlastně nefungovalo a v ten jeden okamžik, kdy ano, jsem poslala ten příspěvek shora, který se pak posílal skoro az do půlnoci urcite si to časem sedne...

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 03. ledna 2026 18:23
Reakce na Lamicka:

Nemáte doma tepovač nebo jiný čistič na koberec? Vyplatí se to? 

​ja mam tenhle z lidlu . prijde mi dobrej. Muzu pujcit k vyzkouseni, kdybys chtela

Offline Myrtila
5022 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 23:44

Před Vánoci jsem tu řešila sušičku, nejdřív výběr, a pak že se nám asi nevejde do koupelny, že budeme muset přesekat zásuvky. Muži to nedalo spát, tak sehnal nějakou supernízkoprofilovou zásuvku (to není oficiální název, je prostě skoro úplně placatá a zanořená do zdi) a namontoval ji místo té původní. Všechno znova přeměřil, a závěr byl, že sušička se buď těsně vejde, nebo těsně nevejde tak jsme ji zkusili objednat s tím, že kdyžtak ji dočasně strčíme pod schody a holt tu elektřinu přesekáme. No a tramtadadá, nakonec se tam těsně vešla! Takže od nového roku mám sušičku!

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 07:10

moora to by sis mohla otevrit pujcovnu! Smi se to pouzit na vlnenej koberec?

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 09:20

711990 vim ja? Ale nebala bych se, vlneny veci taky peres. Mokry vlne vadi teplotni soky, coz tady nehrozi.

Offline Aranel
6275 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 09:35