Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Mha
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 19:04

RoSa

To bych se pěkně lekla, kdyby na mě vykouklo prkno, když něco (jídlo) hledám v lince

Díky za tip :) 

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 20:16

Mha mně moc vyhovuje "zásuvka a držák kabelu", protože se pak ten kabel pořád neseká mezi odkládací plochou a prknem. Ale mám pocit, že to tu už někdy bylo téma a někomu to nevyhovovalo. (Nechápu proč...) A taky čím širší, tím lepší. A teploodrazejici potah. 

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 20:20

RoSa to by mě zajímalo, jak se na takovémhle pěkně žehlí povlečení nebo ubrus. Vlastně třeba i košile, když se jí žehlí třeba záda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 20:39

Tabea já se hlásím ten držák kabelu nesnáším a z mého současného prkna nejde sundat/nemít vysunutý. Zásuvka je naopak nutná. A docela mi chybí ten odkládací prostor, co měly stará prkna, ale ten nemělo ani moje předchozí.

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 20:43

Evaeva měla jsem tě v podezření

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 20:44
Offline moora
8619 příspěvků moje polička 29. prosince 2025 07:14

Mha hledej "aktivni zehlici prkno" a aby melo nafukovani. Za me genialni funkce, prestalo me prudit zehlit cosacky hadry s milionem zahybu.

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:35

moora Tabea

TTak teď nevím, jestli bylo dobře nebo špatně, když jsem se doteď nemohla na parfu přihlásit a přečíst si vaše doporučení. 

Před hodinou jsem koupila takové obyčejné v Jysku za 500, takže se budu utesovat aspoň tím, že sice nemá žádné funkce, ale ušetřila jsem:)) 

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:39
Reakce na Tabea:

RoSa to by mě zajímalo, jak se na takovémhle pěkně žehlí povlečení nebo ubrus. Vlastně třeba i košile, když se jí žehlí třeba záda. 

​Jo, to jsem si taky říkala, že je to jedna z nejmíň praktickejch věcí, co jsem kdy viděla. A ještě celou dobu čumět do skříně. 

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 16:12

Lama_z_Lana do skříně se nemusí čumět vždycky, jsou různé možnosti - ale vlastně je to už vyřešený...

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 17:16

Tohle už je lepší, tamto mi přišlo brutálně ničemný. 

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 20:58

Evaeva moje celkem nové prkno má policku pod a taky dvě možnosti, kam se daji věšet ramínka. Nebylo úplně levné, a druhá věc, že je docela těžké. držák kabelu nepoužívám, ale zásuvku jo.

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 21:04

Já zehlim na lince, v jedné skříňce mám žehličku a i se mi tam vejde nevyzehlene pradlo, kde si ho stradam do zasoby:D. Na to prkna jsem nějak nikdy nenavykla...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2025 21:23

continuity moje taky nebylo levné, ale poličku nemá. No tam mám gauč Ramínka taky pověsit můžu

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 21:50

Nemáte doma tepovač nebo jiný čistič na koberec? Vyplatí se to? 

Online Makara
3535 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 07:46

Lamicka asi záleží, kolik plochy máš, jak často máš potřebu čistit a máš-lí prostor na skladování. jednou za čas (rok, dva) si půjčím profesionální stroj a ten výsledek je viditelný. (Hlavně dle té vylívané vody ). "Domácí" mokry vysavač je jen takové šudlitko. Ruční nanášení pěny a následné suché vysávání je podle mne spis jen o pocitu a chvilkové vůni. "Úžasný" Vorwerk s čisticími granulemi dtto.

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:10

Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě. 

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:10

Lamicka dobrej je parní vysavač Kärcher - mamka ho má a ten efekt je dost viditelnej (jak na koberci, tak i pak v tom zásobníku vody)... já to nepotřebuju, všude mám parkety, ale kdybych měla koberce, taky bych si ho pořídila... jo a vlastně se s nim daj čistit i obklady v koupelně, zrcadla, okna... taky parádní výsledek

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 10:32

Makara RoSa mám jen 3 velké vlněné kusové koberce a 1 na chalupě, tak to asi zůstanu u pána na čistění (na chalupě ho čistím sama venku a nechám uschnout na slunci).

Syn je alergik, neměl by koberec vůbec mít, ale hraje si na něm, parkety jsou studené. Neustále luxuju a vytírám, ale myslela jsem, že bych mu koberec vyčistila sama častěji. 

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 10:47
Reakce na Tabea:

Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě. 

​no přesně, málem mi vypadly oči z důlku, nedokážu si představit, co by mě přimělo koupit žehlicí prkno v ceně letenky na Bali. Mam letité s tim držákem na kabel, kdyz se mi chce, vytáhnu ho, kdyz se mi nechce a je treba, použiju klidne gauč/postel/jídelní stůl, kde se zrovna nacházím.