To bych se pěkně lekla, kdyby na mě vykouklo prkno, když něco (jídlo) hledám v lince![]()
Díky za tip :)
To bych se pěkně lekla, kdyby na mě vykouklo prkno, když něco (jídlo) hledám v lince![]()
Díky za tip :)
Mha mně moc vyhovuje "zásuvka a držák kabelu", protože se pak ten kabel pořád neseká mezi odkládací plochou a prknem. Ale mám pocit, že to tu už někdy bylo téma a někomu to nevyhovovalo. (Nechápu proč...) A taky čím širší, tím lepší. A teploodrazejici potah.
RoSa to by mě zajímalo, jak se na takovémhle pěkně žehlí povlečení nebo ubrus. Vlastně třeba i košile, když se jí žehlí třeba záda.
Tabea já se hlásím
ten držák kabelu nesnáším a z mého současného prkna nejde sundat/nemít vysunutý. Zásuvka je naopak nutná. A docela mi chybí ten odkládací prostor, co měly stará prkna, ale ten nemělo ani moje předchozí.
Evaeva měla jsem tě v podezření ![]()
Mha hledej "aktivni zehlici prkno" a aby melo nafukovani. Za me genialni funkce, prestalo me prudit zehlit cosacky hadry s milionem zahybu.
RoSa to by mě zajímalo, jak se na takovémhle pěkně žehlí povlečení nebo ubrus. Vlastně třeba i košile, když se jí žehlí třeba záda.
Jo, to jsem si taky říkala, že je to jedna z nejmíň praktickejch věcí, co jsem kdy viděla. A ještě celou dobu čumět do skříně.
Lama_z_Lana do skříně se nemusí čumět vždycky, jsou různé možnosti - ale vlastně je to už vyřešený...

Tohle už je lepší, tamto mi přišlo brutálně ničemný.
Evaeva moje celkem nové prkno má policku pod a taky dvě možnosti, kam se daji věšet ramínka. Nebylo úplně levné, a druhá věc, že je docela těžké. držák kabelu nepoužívám, ale zásuvku jo.
Já zehlim na lince, v jedné skříňce mám žehličku a i se mi tam vejde nevyzehlene pradlo, kde si ho stradam do zasoby:D. Na to prkna jsem nějak nikdy nenavykla...
continuity moje taky nebylo levné, ale poličku nemá. No tam mám gauč
Ramínka taky pověsit můžu
Nemáte doma tepovač nebo jiný čistič na koberec? Vyplatí se to?
Lamicka asi záleží, kolik plochy máš, jak často máš potřebu čistit a máš-lí prostor na skladování. jednou za čas (rok, dva) si půjčím profesionální stroj a ten výsledek je viditelný. (Hlavně dle té vylívané vody
). "Domácí" mokry vysavač je jen takové šudlitko. Ruční nanášení pěny a následné suché vysávání je podle mne spis jen o pocitu a chvilkové vůni. "Úžasný" Vorwerk s čisticími granulemi dtto.
Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě.
Lamicka dobrej je parní vysavač Kärcher - mamka ho má a ten efekt je dost viditelnej (jak na koberci, tak i pak v tom zásobníku vody)... já to nepotřebuju, všude mám parkety, ale kdybych měla koberce, taky bych si ho pořídila... jo a vlastně se s nim daj čistit i obklady v koupelně, zrcadla, okna... taky parádní výsledek
Makara RoSa mám jen 3 velké vlněné kusové koberce a 1 na chalupě, tak to asi zůstanu u pána na čistění (na chalupě ho čistím sama venku a nechám uschnout na slunci).
Syn je alergik, neměl by koberec vůbec mít, ale hraje si na něm, parkety jsou studené. Neustále luxuju a vytírám, ale myslela jsem, že bych mu koberec vyčistila sama častěji.
Mha popravdě, když jsem se podívala, za kolik se ty žehlící prkna prodávají, tak na mě šly dost mrákoty. I to obyč prkno se zásuvkou a držákem. O tom nafukovacím ani nemluvě.
no přesně, málem mi vypadly oči z důlku, nedokážu si představit, co by mě přimělo koupit žehlicí prkno v ceně letenky na Bali. Mam letité s tim držákem na kabel, kdyz se mi chce, vytáhnu ho, kdyz se mi nechce a je treba, použiju klidne gauč/postel/jídelní stůl, kde se zrovna nacházím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.