martek01 a zajede to "břicho" pod gauč / pod postel?
Domáce spotrebiče
RoSa asi záleží, jak máš vysoký nožičky u gauče/postele....
martek01 tak záleží, jak je to břicho tlustý v lehu ![]()
RoSa až to dojde, vohnu to a změřím!
Sweet Potato Na takový tvarohový nepečený dezert, kde je tuhnoucí složka želatina,která se dává do horkého mléka spolu s máslem, to se mixuje a následně se přidávají ostatní ingredience. Dezert má dvě barvy, mezi nimiž jsou piškoty a kompotované broskve. V rodině je to hodně oblíbené napříč generacemi, děláme to už asi sto let.
A jak to dělali před těmi sto lety? ![]()
Aranel Ruční práce asi. ![]()

Kan Bolí mě ruce, jen to vidím! Ale je to krásný předmět.
Aranel To je z netu a sto let je nadsázka.
Už si kúpim len handru na podlahu ![]()
Prišla umyvacka a má dve preliaceniny!
letfenixa Neee ![]()
martek01 Už ti dorazil ten zázrak od Kärcheru?
martek01 Už ti dorazil ten zázrak od Kärcheru?
jj, máme ho dva týdny
moje recenze: absolutně to splnilo moje očekávání, dělá to přesně to, co jsem chtěla. Celý spodek domku vytřu za 12 minut a když končím, tak tam kde jsem začínala, je už sucho. Drobrý binec, jakože po snídani pod stolem nebo psí chlupy to vysaje. Takže při tom kompletním vytření není potřeba, aby se vysálo, tím pádem to ušetří hafo času
Pod gauč to nezajede, ta hlavice je sice nízká, ale když se to víc položí, netočí se válečky. Pod stolem v klidu a i pod lavicí, co máme u stolu. Rohy to moc nedává, ale nejsem tam pintlich, takže mi to nevadí.
Takže je to rychlý a efektivní. Dávám 9/10. Bod strhávám, přijde mi to dost těžký, jakože v jedný ruce dát celej prostor, to už ruka bolí. A příště bych asi vzala ten cordless, nemotala by se mi všude šňůra. Ale tam zase tak dlouho nevydrží baterka
martek01 Díky. Takže ho asi chci... Té váhy se akorát trochu bojím. Jakže se to jmenuje?
martek01 A ještě otázka, jak se ti to čistí?
Sweet Potato karcher fc 5
ale mrkni ještě do Lidlu, v novým letáku je cosi podobnýho za poloviční cenu. Lidl spotřebiče taky umí
martek01 A ještě otázka, jak se ti to čistí?
vyndáš nádobku s marastem, vypláchneš. Vytáhneš ty válečky a vymeješ. Ty se pak nasadí na stojan a vycshnou. Jednou za čas se maj hodit do pračky. A vycvakneš vršek hlavice a propláchneš. Tři minuty...? ani ne
martek01 Děkuju!
martek01 V letáku vidím jen tyčový vysavač asi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“