viktorka_od splavu U mňa nesmie do sušičky Cos, vlna a šaty akejkoľvek značky.
Domáce spotrebiče
Potrefenáhusa jenze do suflete to pokladam/hazu i vytahuju za strenky, kdezto do kosiku musim a) chytit tu spinavou cast abych to tam dala spinavym nahoru, nastrkany "po hlave" se to neumyje, to davam jen ostre noze; b) pri vytahovani cistych chytam za tu cast co se dava do pusy. ble
Presne! Presne!
Potrefenáhusa ostré nože tam nedávám, nevadí to každý oceli, některé snáší ty vyšší teploty lépe, ale stejně. Navic mám celkem tři nože, všechny tři dost drahé a v myčce by mi chyběli, nez ten cyklus doběhne.
Ked triediš do košíku tak trieď i do šuflíku, po umytí zhrabneš a hotovo. Noze davam bežne i keď sambo umýva ručne. Ja ale nemám myčku na to, aby som umývala ručne.
Jenže to prave nevim, kolik místa mám na co nechat a už je to vopruz, když se to šuple musí otvírat hodně, bez třídění jen povytahnu, s tím supletem už to proste nefunguje
a mytí v ruce nesnasim, ale nožů mi je lito
Potrefenáhusa No ale ked dávaš do kosiku, tak musíš takisto otvoriť celú myčku. No a plus sú tam všetky tie veci o ktorých píše viktorka. Chytanie za špinavé časti...
V češtině snad slovo "šuflík" prostě neexistuje, ne? ![]()
whiskas
Existuje
Potrefenáhusa Vážně? Já to nikdy dříve nezaregistrovala, až zde. Tak proto ten zpochybňující smile. O.k. šufle no. Zůstávám ovšem u šuplíku
.
Já to tedy našla jen ve slovenském nářečí.
paktofonika viktorka_od splavu To se štítíte vlastních rukou, resp. někdo vašich či vy někoho s vámi žijícího v domácnosti, že jako ble? No nazdar.
coralline je, a kastlík nebo budník prej taky
simtě dyžtak kaslík a boudník! ![]()
Mutziputzi Nie, ale ked davam veci do umývačky, tak sa nemusím zakaždým zašpiniť.
Ounz Kaslik už jsem užila výše!
Mutziputzi nestitim, ale nevidim duvod ohmatavat pribory v te casti co se vklada do ust
viktorka_od splavu čili "ble" je citoslovce toto vyjadřující![]()
Potrefenáhusa vpořádku! ![]()
viktorka_od splavu Tak to pardon.
U nás je teda šuflik předmětem lehkého mrzení - muž je tam klade zleva a já zprava!
mne jsou tyhle mrzeni celkem cizi, u nas to rvou i deti kazdy jinak a ja se strezim neco rict, vitezstvi je uz kdyz to zvladnou dopravit do kuchyne:-) ale muz si neda pokoj a kolikrat to po mne cely presklada
coz at si sklada ale jeste to komentuje:P
Mutziputzi sis chudak eeliska uz ju predem lituju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“