Zarinya to jo, napad je to zajimavej, ja psala jen za sebe. Asi fakt vyborny, kdyz nekdo nema to hlidani.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva to ja nevim,ja je nekontroluju.![]()
Zarinya Jako ta možnost je asi dobrá věc, ale představa, že je se mnou v porodnici malé dítě, které se tam zákonitě musí nudit a já ho nezvládám zabavit, protože mám na starosti mimino, je dost děsivá.
Já asi byla ráda, že corona zkrouhla návštěvy a mohla jsem být celou dobu na pokoji sama v klidu a tichu :o)
Zarinya když nemám jinou možnost, tak je to asi fajn, ale pro to starší dítě to musí být fakt nuda a možná i stres. Já si teda myslím, že v těch soukromých pokojích někde ta možnost je i v Čechách, ale takových pokojů je málo a stojí jako lepší hotel.
Evaeva tak tady to taky laciny neni.![]()
A ja nechtela resit zda matka chce ci ne nebo se tam dite nudi,ale ta moznost mi proste prijde fajn.Tak me zajimalo zda to je i v cesku.
Evaeva u nás sú teraz návštevy kvôli korone úplne zakázané, ani otcovia dieťaťa nemajú návštevy povolené. Mne to teda vôbec nevadilo, tých pár dní kľudu som si užila ![]()
DruI já teda byla za návštěvy ráda, já se v porodnici celkem nudila. Podruhé jsem tam byla deset dní a na JIP za mnou mohl jen otec dítěte a to mi moc nevyhovovalo. On se za mnou snažil jezdit každý den, což ale znamenalo řešit hlídání staršího,... Radši bych ty návštěvy.
Zarinya já mám pocit, že nějaká celebrita po porodu něco takového říkala. Jako moc jsme si ten čas v porodnici všichni čtyři užili, nebo tak něco.
betsey no já nemám problém nechat dceru doma s manželem, i několik dní, ale na noc ji prostě nikdo jiný nechce
k babičce taky zdrhá často a ráda, ale vrácena je před spánkem/jídlem.
Teď jsme mluvili s mužem o tom, že bychom rádi zašli na nového Bonda, a nejspíš si kvůli tomu budeme muset vzít dovolenou a jít na nějaké odpolední představení...
Evaeva Tak deset dní na JIPce už je jiná káva. Já tam byla v podstatě tři dny bez nějakých problémů a komplikací, takže jsem se v klidu pokochala miminkem a šla jsem domů :o)
Zarinya Ta možnost je určitě fajn, ale myslím, že zrovna třeba maminky co žijí samy si to stejně nemůžou dovolit. Ale jak říkáš pro všechny případy, otec treba nemocný, babičky žádné, tak lepší než aby šlo dítě někam do klokánku. Někdo může prostě byt na všechno sám. Ono třeba taky v Německu té třeba vykážou z porodnice dřív, tak tam tak dlouho ten sourozenec není, těžko říct.
Mohučanka no Alica tam od pôrodu práve ochotne spáva ![]()
DruI na jipce bylo mimino. Mělo to tu výhodu, že si tam mohla miminko chvilku nechat a jít se projít nebo na kafe, na dvě miminka je tam jedna sestra. To byl na dlouhou dobu náš poslední společný čas bez dětí![]()
Evaeva no mne je to teda dosť smiešne, keď sa Alica začne sťažovať na Koralkin plač, pretože co si budeme hovoriť, Alica plače vytrvalejsie a aj hlasnejšie a asi aj častejšie ![]()
Zarinya to je super moznost! Ne ze bych to chtela, haha, ale urcite se najdou zeny, kterym to pomuze nebo to tak dokonce chteji:)
betsey právě že dcera by u babičky taky nejspíš ráda spala, ale z druhé strany není zájem :-(
Jinak s tím křikem Alice a Klárky je to fakt vtipné, živě to vidím :-D
Karja ja nevim jak dlouho maji byt po porodu v nemocnici tak jen spekulace z vypozorovani.![]()
Nekdo jde par hodin po,nekdo 1den a nekdo dva tri dny.Ale vzdy musi doktor pred prohlednout mimino.
Zarinya u nás v porodnici jsou "rodinné pokoje", přespávat tam může jen otec, sourozenci ne. Nevím ale, jestli kvůli coroně neskrouhli i toho otce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“