Já teď občas dávám tipy na pěkný knihy do fb skupiny naší knihovny, nechci tu bejt otravná, ale kdybyste chtěli, můžu to zkopírovat pak i sem.
Mám na knohivnim kontě vypůjčených 60 knih a vracím je potají, syn všechny chce mít doma ![]()
Já teď občas dávám tipy na pěkný knihy do fb skupiny naší knihovny, nechci tu bejt otravná, ale kdybyste chtěli, můžu to zkopírovat pak i sem.
Mám na knohivnim kontě vypůjčených 60 knih a vracím je potají, syn všechny chce mít doma ![]()
Kdo tu psal, že má pro děti osvědčené zimní keeny? Které to jsou, prosím? ![]()
Malenge u nás Larousse vůbec oblíbená není, i když mě přijde skvělá. Nejoblíbenější je Náš svět, co teď vyšel k albi tužce, my jí máme v klasické podobě. Podle mě je dost zastaralá, ale věnuje se běžnému životu nebo jak to říct, to se synovi asi víc líbí.
Kluci si vlezli do své ložnice, starší mladšímu "čte" pohádky a teď se ukládají ke spánku. Prý zítra bude další pohádka a teď už do hajan.![]()
DrowRanger tak já si tu postežovala a povedlo se. Ale až když se domů vrátil tatínek, večer při koupání
držím palce...
Evaeva u nás ten Náš svět naopak moc neboduje. Koupila jsem ho k albi tužce, mně se moc líbí ty retro ilustrace, ale syna to tolik nebere. Občas si ji vyndá, čte si v ní nebo pouští tu tužku, ale jiné encyklopedie ho baví mnohem víc. Všimla jsem si, že má o moc radši ty tématické, když jdou víc do hloubky. Jedna strana je málo.
žluťásek možná je na to už velký, syn už jí taky nevytahuje tak často. Třeba u nás dojde i na tu Larousse.
Evaeva možná jo. Loni jsem koupila tužku s Pernikovou chaloupkou a to je teda totální propadák. Ve třech letech mi přišel na atlas světa ještě malý a teď bychom ho využili stokrát víc.
Ale teď nově vyšly Pohádky na dobrou noc a ty jsou moc pěkné. Hezké ilustrace, příjemné načtené (Štěpánek a Adamovská), oblíbené klasické pohadky.
žluťásek dekuji, to je ona, malému by se mohla líbit, tak to je tip pro babičku.
jinak Náš svět taky není úplně mezi favority, vlastně ani nevím proč Evaeva tak uvidime, knížky mi nevadí, zase tak strašně moc jich nemáme, protože neustále půjčujeme hromady z knihovny, tak kupuju spis ty osvědčené. A knížka jako dárek je za mě super.
Pinot Noir Keen basin celokozena bota, já je miluju, kluci je nosí odjakživa, ty první nám kdysi někdo dal a od te doby jsem se k nim vždycky vrátila. Jsou pohodlne, teple, nepromokave, nezničitelné, nesmekaji se. Jen mám pocit, ze už se nedělají, těch modelu je docela hodně a třeba loni jsem koupila na doporučení kamarádky Keen levo, syn je na sněhu promachal, i přes impregnaci. Kamaradcinu synovi se to prý nikdy nestalo, nám pravidelně, tak jsem měla boty za 2 litry, které mě akorát tocily
větší velikosti Keen basin je bohuzel už nutné hledat, ale jsou to skvěle boty, letos jsem si dala práci, ne jako loni, tak mám radost.
Malenge díky, mrknu na to.
Mohučanka ja na to dnes kaslem, nestazuje sa na bolest, pine a je normalne, brucho ma makke, vetry idu...ak sa nepodari dnes, zajtra dostane glycerinovy cipok, s tym to vzdy islo. Ale teda ide na porazit z toho, zas prestal kakat den po tom, ako mi vecer zacal vykladat, ze pojdem do nemocnice a vypytoval sa kedy a kolko tam budem a ze mu hudem chybat. Vobec netusim ako k tomu prisiel, uz dost dlho sa u nas o babatku a porode a vsetkom co s tym suvisi nerozpravame, kedze potom vzdy prestane kakat...ked do tej porodnice odidem, tak on hadam praskne
.
Malenge my máme ještě Malou dětskou encyklopedii od Knižního klubu, ta je podobná té Larousse, syn jí má radši.
žluťásek já ty pohádky k tužce vůbec nekupuju, mladší nejraději poslouchá různé zvuky a písničky, starší teprv teď začíná víc poslouchat ty informace, do teď si nejvíc přehrával různé fráze. Delší pohádku by asi nevydržel, i když audio poslouchá rád.
Malenge a ty Levo byly dost teplé? Už mám koupené sněhule, takže do mokrého sněhu jsme vybaveni, tudíž by mi promoknutí až tak nevadilo. Ty Basin ve velikosti 31 nejspíš už neseženu.
Pinot Noir basin 31 jsem kupovala tusim v září a už tehdy to byl problém, tak se nedivím. Teple jsou levo myslím dost, ta podrazka izoluje pekne.
Evaeva díky, ta vypada taky hezky.
Evaeva my to máme úplně stejně, syn má nejradši Zpivanky a knihu Doprava. Teď jsem mu koupila k vánocům Atlas světa, ten si myslím bude fajn.
Ale na ty příběhy mě ta tužka taky moc nebere, to mi radši čtu sama.
DrowRanger No a nebo to naopak bude v pohodě a bude pěkně na WC každej den. Ono možná děti víc prozivaji, že něco nastane, než když už to je;-).
žluťásek Doprava je u nás klasika, ta je baví pořád. Máme ten leták s ukázkami a tam se mi líbí Svět zvířat, má realistické zvuky zvířat. Ale kromě těch zvuků je zvířata vůbec nezajímají, takže tu kupovat nechci. Teď starší vytáhl miniknihu popelář a taky ho docela zaujala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.