Evaeva nám myslim úplně stačí si je půjčovat z knihovny. Máme par kusů svých, nechci tu dělat sbírku jen k Albi. To si radsi koupíme pěkný "opravdicky" knížky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja no ja neviem, on mi tanrozpraval, ako mu budem chybat, ze mu hude smutno za mnou a bude plakat
. Mam normalne uzko z toho co sa ide diat
.Ale je mozne,ze bude v pohode,to by boladobra varianta.
DrowRanger presne takto mi rozpráva aj môj syn. Ale dnes ma informoval, že je dobre aj v škôlke, aj u babky. Ale má o dva roky viac ako tvoj. Je to náročné. A to nemusím riešiť zadrziavanie. Pevné nervy.
žluťásek jo, my těch knížek máme pár. Já jsem měla představu, že si to budou pouštět třeba v autě nebo v restauraci, ale to se nějak neosvědčilo. Oni to teda využívají jinak než klasické knížky, navíc to dělají sami.
DrowRanger klidně za tím fakt může být obava z neznámého a nakonec bude v pohodě. Asi nemá smysl to moc řešit, stejně to nevyřešíš, porodit musíš. On to určitě s mužem nakonec zvládne. Ale jsou to teda nervy.
DrowRanger Já si fakt myslím, že ta realita bude mnohem lepší než jak se to teď zdá a možná ho to naopak někam posune.
DrowRanger maly hlavolam? Fusakle?
Candance to asi nebolo mne :)
Karja uvidime, dnes sa pre zmenu zo spania pocikal, ale teda vcera vecer a aj dnes rano kakal, tak aj keby som mala denne prezliekat, je mit o sumak :) Evaeva jo, tiez si vravim, se na tych par dni je to muzov problem, ale na pohode to cloveku neprida. letfenixa inak tvoj maly bol od babatka tiez taky kontaktny a fixnuty na teba?
DrowRanger já bych si přála, abych porodila v době, kdy bude muž s dcerou na horách (tedy doufám, že tam doopravdy odjedou). Dělám si trochu starosti s hlídáním. Ona ještě nikdy nebyla s nikým jiným přes noc, natož přes noc mimo domov - a ne že my bychom nechtěli ![]()
DrowRanger Já jsem se porodu taky trochu bála. Dcera na mě je od malička fixovaná hrozně moc, poprvé trávila noc mimo domov až ve třech a půl letech (a to vyloženě proto, že jsme usoudili, že potřebuje tréning na porod). A nakonec celou maminčinu porodní nepřítomnost zvládla úplně krásně a bez problémů. Ale teda vzali si ji na ty čtyři dny prarodiče, takže jsme jí to prezentovali jako zážitek a dobrodružství. Kdyby tu dobu trávila doma, asi by na maminku vzpomínala mnohem víc, takhle na to neměla čas :o)
Mohučanka moja tiež do pôrodu nikdy nebola v noci bezo mňa a nakoniec to bolo úplne bez problémov. Popravde teraz zdrhne k babke pokazde pri prvej príležitosti, v sobotu stepovala hodinu pri dverách, kedy už konečne po ňu prídu, ale ona teda veľmi nedáva ten Koralkin plač, mam pocit, že to babo jej dosť lezie na nervy ![]()
Je v cesku moznost si vzit starsi dite do porodnice?Samozrejme ne k porodu,ale na pokoj na par dni kdyz je po vsem a jen se ceka az pujdou domu?
U nas v nemocnici to je i kdyz moc maminek to nevyuziva tak me jen zajima zda to v cesku taky jde..?
Zarinya jde to v rámci návštěv. Někde jenom na chodbě, ale jde.
Zarinya jak kde, v některých porodnicích ano, jinde ne. Ale počítám, že teď s coronou to může být omezenější všude.
continuity na chodbe?
Tady dite je tam normalne s matkou na pokoji i spi.
Zarinya tyjo, v porodnici to byl posledni cas, kdy jsem nemela nervy ze dvou harantu, jeste tohle!
Ono se to pak behem sestinedeli usadilo a fungovali jsme myslim hodne dobre, ale v porodnici bych teda dve deti fakt nechtela.
betsey tohle mi říkala švagrová, že neteři hodně vadil pláč nového sourozence. Já se teda ani nedivím![]()
Kokoska ja to chapu a jak pisu,moc se to nevyuziva,chlapi jsou tam casteji,ale nekdo treba fakt nema hlidani tak je fajn mit tu moznost.
Zarinya jako že je ten starší sourozenec na soukromém pokoji? To bych určitě nechtěla. Co tam jako dělá celou tu dobu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“