žaloba Filipa Turka
Aktuální česká politická situace
Klempíř se chce nechat inspirovat a zužitkovat zkušenosti slovenské ministryně kultury Šimkovičové. Jak jí to moc " hezky" jde, bude vidět na výstavě v Praze
Kokoska Nechtějí v tom marastu bratry Slováky nechat samotné. Tak nás tam stáhnou taky.
Klempíř se chce nechat inspirovat a zužitkovat zkušenosti slovenské ministryně kultury Šimkovičové. Jak jí to moc " hezky" jde, bude vidět na výstavě v Praze
Tam bychom měli všichni zajít.
Sweet Potato Mam to v plánu. Akorát to bude asi hodně smutný :-( Jsem měla dost, když jsem o tom před časem četla.
Jako od toho udavačskýho dobytka nelze čekat nic dobrýho a že se bude inspirovat u sousedů (a v Moskvě) je věc jistá. Podporu vlády určitě mít bude, a nějakej pěknej zákon na zpupný umělce se jistě taky najde (nebo dopíše).
Mně teda už stačí ho vidět. Takovej fešák nám v tý sbírce kreatur ještě chyběl!
nové logo motůrkářů... kdo maže, ten jede!

Jestli pomažou nebo pojedou je vcelku jedno - hlavně aby zmizeli v propadlišti dějin rychle. Je to spolek šašků a o to jsou nebezpečnější.
Prokristapána! Je to jenom ve mně, že tam vidím něco divnýho? ![]()
a nějak jim to nelítá... Turek taky neletí... hrozná smůla, no...
Mimochodem micina je taky pěknej dáreček. Kam se na něj MoTůrek hrabe ![]()
Tvl to nejsou Motoristi, to je nová Vlajka! ![]()
barbucha za palce se držej!
Jo ták! Inu čistému vše čisté, že jo ![]()
a nějak jim to nelítá... Turek taky neletí... hrozná smůla, no...
Tomu se směju už od rána. Sabotáááž!
nové logo motůrkářů... kdo maže, ten jede!
barbucha to mi teda vyrazilo dech, já TO v tom vidím zcela jednoznačně ![]()
Micina se vztekne ![]()
Premiér Andrej Babiš (ANO) ve středu potvrdil, že poslanec Motoristů Filip Turek se nestane ministrem jeho vlády, protože jej ministrem nikdy nejmenuje prezident Petr Pavel. Podle Babiše už se k tomuto tématu s hlavou státu nebudou vracet.
Ohledně zahraniční politiky se bude potkávat už jen předseda vlády Andrej Babiš (ANO) spolu s prezidentem Petrem Pavlem, tedy bez ministra zahraničí a životního prostředí a předsedy Motoristů Petra Macinky. Babiš to oznámil po středeční schůzce s prezidentem na Hradě, oba politici se na tom shodli.
To jsem zvědavá, jak tohle Bureš Motůrkům vysvětlí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“