Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 21. července 2020 20:21

Potrefenáhusa 

Tak ty koně tak blízko kočárku bych asi nevydejchala... ale kočičku bych asi nechala, když je tak hodná Jsem si právě pustila nějaký videa jak kočky chráněj mimino a volizujou i hlavičku

Toho bych se asi nebála.

Buď ráda, že to vzali tak dobře. Když se narodila zřítelnice, tak už předtím měli zrzavýho kocoura, zachráněnýho z Kyjeva (Puškin podle místa nálezu na Puškinově ulici), a ten byl úplně nepříčetnej, začal najednou strašně škodit... ne teda miminu, to chtěl furt spát taky v postýlce, ale bylo to vo strach, co by se v nestřežený chvilce mohlo stát, protože jinak zničil na co přišel. Nakonec musel jít ke kamarádům, fakt to nešlo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. července 2020 20:28

Segra musej nechat utratit Mikese prej najednou prestal zrat, hrozne zhubnul a zjistili, ze mu jedou ledviny jen na 10 procent. Veterinar by ho byl schopen drzet pri zivote jen v ambulanci na kapackach, coz by bylo pro celozivotne venkovniho kocoura trapeni. Skoda ho, ja nejsem uplne kocici clovek, ale Mikiho mam moc rada...

Online Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 21. července 2020 20:30

razorblade Na nemocné ledviny odchází strašně moc koček a kocourů ještě víc.

Offline Potrefenáhusa
38121 příspěvků moje polička 21. července 2020 20:49

barbucha No mě taky malem vomyli, já nevěděla, ze nejsou v ohradě  voni jsou hodný, klidný, jsou to pokročilí důchodci, ale fakt mi to neudělalo volno!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 21. července 2020 21:13

whiskas Krásný koťátko  My jsme zrovna měli jednu dobu dvě kočky (kocoura a kocku) a ta kočka nově přichozího kocoura (Oskara) nesnášela, až do své smrti. Ale ona byla celkově dost nervní. Věřím tomu, že u vás se to zlomí, neboj!

Offline Magráta
8044 příspěvků moje polička 21. července 2020 21:14

whiskas dej tomu šanci... Viki např dodnes na Daníka syčí, na druhou stranu dokážou spolu nějak koexistovat 

A koťátko je boží

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 21. července 2020 21:27

tv moonlight Magráta 

Díky všem. Dobře, nebudu tedy ztrácet naději. Ovšem Junino syčení zní zlověstně, takže vychytat ten správný okamžik na seznámení face to face nebude jednoduché. Nerada bych tady viděla lítat chlupy . Ale žít odděleně nemohou navždy, snad se tedy "paní domu" uklidní. Teď mi leží na klíně a přede, jako obvykle, tak se třeba srovná. Malá myška je v ložnici a spinká.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. července 2020 21:37

whiskas Kotatko je

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. července 2020 21:54

Sweet Potato Doktor prej rikal, ze bohuzel to na nich zacne bejt videt az ve chvili, kdy uz je to opravdu hodne spatny, jinak ze se prej na kocce tahle nemoc neda v zacatku poznat. No ale mel u nich krasnej zivot. Nasel si je sam, kdyz byl kotatko, a prozil u nich deset let...

Offline Pinot Noir
29255 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:13

Magráta to triko mám taky, šedé . Zahřívací kočku už ale ne. 

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:16

Potrefenáhusa 

Úplně to chápu. Já bych neudělala ani tu fotku - mazala bych s kočárem, až by se za ním prášilo!

Offline Potrefenáhusa
38121 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:29

barbucha To sem se bála, ze je naseru, poplašim a ze jim stejně neuteču...

Offline Liesel
1628 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:36

notna Mám dojem, že tohle bude i náš případ. Předloni jsem si domů přinesla 2 koťata (sourozence), vloni se kočce narodila koťata. Brácha kočky byl uražen, ale po čas si to sedlo, pak jsem zachránila cizí kotě. To se zase urazila kočka, pak se letos v lednu kocour ztratil a teď má to nalezené kotě (kočka) svoje kotě a naše původní kočka se doma už týden neukázala. Domů, tak týden, předtím chodila jen ráno na žrádlo a teď se už od pátka neukázala. Tak budu doufat, že je jen uražená a bydlí jinde... Byla to vítací kočka, když vyrzla branka hned mi běžela naproti, fňuk.

Offline Liesel
1628 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:37

Potrefenáhusa Teda tahle obrovští koně..., já podobné viděla o víkendu a jen jsem projížděla kolem na kole, ale respekt veliký.

Offline Magráta
8044 příspěvků moje polička 21. července 2020 22:39

whiskas no tady občas chlupy lítají, jsou to prostě kočky:-) většinou zasahuju až když se ozývají zlověstné zvuky 

Dobrý je to částečně nechat na kočkách ať si vztahnějak vytvoří... např Viki, když jsem jí adoptovala, byla 3 dny zalezlá pod postelí a byla jsem zoufalá ..pak vylezla a teď je to queen

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. července 2020 05:29

whiskas chlupy asi obcas litat budou. Su a Bu si cosi vyrikavaji prakticky denne, obcas ponekud hlucneji a to ty chlupy fakt litaji. Ona hlavne Su je obcas trochu neurotik a cim je starsi, tim je (na Bu) popudlivejsi. Navic strasne zarli, takze je to obcas takova hromadka emoci. Nemuze prenest pres srdce, kdyz se Bu prijde pritulit. 

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 22. července 2020 09:00

Tak ale tohle sem dát musim. Úplně jsem se roztekla

https://www.facebook.com/NBC4Columbus/videos/912017775914988/?t=56

Offline notna
9011 příspěvků moje polička 22. července 2020 10:30

Liesel Naše uražená kočka byla taky vítací a hodně kontaktní. Už je to rok a pořád je mi to líto. Ale vídám ji u sousedů, má se tam dobře, sousedí z ní mají radost, tak aspoň to mě těší.

U vás se to ještě může změnit, třeba se jen toulá na protest :-) Držím palce, ať se vrátí!

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 22. července 2020 10:36

Nase Bella kocoura dodnes nevydejchala, nemlatej se teda, jen ostentativne ignorujou, obcas kocour dostane par facek, kdyz se drze kouka. kupodivu pak docela lehce vstrebala obe venkovni mysilovky. Zadny kamaradcofty, ale ocuchavat dovoleno

Offline Janulik03
19719 příspěvků moje polička 22. července 2020 10:47

Potrefenáhusa tie kone

ja som minule vstalas myslienkou ze potrebujeme domov ponika. Muz si o mne asi mysli ze som sapomiatla lebo som to na neho vybalila aj s vyberom uz

aj tak je doma, miesto mame, decka by sa tesili , teda tie male dospele by asi neboli radi ale to je mi fuk. 

Nie som normalna