Ale!
Pro černobílý mám zvlášť slabost.![]()
Chlpáči a iné
Sweet Potato Jo, to ony umi!
Koupili jsme Goliaskovi novou deku...

těm, co mi tady radily ohledně toho zadejchávání po námaze:
byli jsme s Ronýskem u doktora a je to fakt od srdíčka...
prej na stupnici 1 až 5 je to trojka.... dostal prášky Benakor, už asi napořád, ale s dr. jsme se shodli, že je to z těch všech možností (plíce, astma, covid...) vlastně ta nejlepší: půl pilulky každý ráno a je vyřešeno... tak snad se mu bude líp běhat, on je na svůj věk (9let) hodně živej a furt takovej štěněcí, lítá a skáče jak mladík ![]()
Potrefenáhusa na značky!
Len jinx Sweet Potato je to
, každý den u nás je znát, bojí se čím dál míň.
moora Hezky na svoji ctvrtku a nechat místo koale, opici a slonovi! ![]()
RoSa
Ještě tě prožene.
Potrefenáhusa To je krásne! Deka, Goliášek aj fotka. ![]()
Potrefenáhusa presne, vzdyt to tam ma oznacene, ze tam ma lezet on :)
Potrefenáhusa Krásná fotka ![]()
U dcery to tedy vypadalo nemlich stejně, Mates se nacpal všude, bojoval o svý privilegovaný postavení, posílala i fotky, jak kojí, na jedné straně dítě, na druhém prsu nalepený kocour.
Teď už je smířenej, nechá si od tý malý všechno líbit a drží. Já bych teda byla trochu víc ve střehu, ale mladý by za něj prý dali ruku do ohně.

Jennyfor Goliáš se mimina zatím boji a moc se nepriblizuje, ale černá by moc moc chtěla pečovat, lepí se mu na hlavu a rada by ho myla a starala se, a tam jsem ve střehu zase já, nebojím se, ze by mu ublizila, ale přece jenom chodej ven, vrazdej ty myši

Potrefenáhusa Goliáš nezklamal s dekou
Předchozí kočka, když byl syn mimino, se zásadně sáčkovala do kočárku, do postýlky... musela jsem ji vyhazovat pořád. A jednou, to byl mžik teda, si lehla do postýlky na miminko
Jakože to myslela asi dobře. Musela jsem dávat extra pozor. Kočky jsou prostě nevyzpytatelný, s miminem bych je taky nenechávala nebo velmi opatrně. Ale myslím, že Oskar by ho asi taky ignoroval.
jinx
Jsou to miláčci!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“