Liesel
Super, budete mít veselo! A chudák předchozí kocourek :(
Chlpáči a iné
Jo, je fakt mila a teď nám tu chcipla na gauci

Potrefenáhusa
Dá to zabrat ta péče!
Potrefenáhusa jako ale![]()
Potrefenáhusa ta tlamička :o ![]()
kočka na zahřátí ![]()

Magráta a to tričko ![]()
moora pod tím je napsáno be different![]()
Tak ale to je zlatý
Aspoň nožičku jí nech umejt, když se tak těšila ![]()
barbucha Jenže vona nechce mejt nozicku, ale hezky hlavičku!
Ovšem co je olizana hlavička proti včerejší návštěvě u dědečka! (Bylo to malem na hnedy kalhoty, ale jsou hodni, šli se jen podivat!)

Jak to děláte, že máte tak přátelské kočky, kterým nevadí další člen rodiny?
Od včerejška máme doma tu malou "myš". Je strašně hodná, zvědavá, nebojácná, přede, hraje si ... Ovšem máme tady jeden problém. June se rozhodla, že domov je jen její a že žádný vetřelec jí přes práh nepřejde. Na malou příchozí strašlivě syčí a to ikdyž jsme ji nechali v přepravce. Zatím jsou tedy každá v oddělené místnosti, ale nevěřím, že si to sedne :-(.
Drobek by se přátelil, June ani náhodou, ta se tváří uraženě, nemluví s námi, syčí i na nás, odchází do samoty atp. Když se objeví, tak se tváří nepřátelsky. Ale jo, šunku si vezme
.

whiskas Nejsi v tom sama. Naše kocka se tak strašně naštvala, že jsme přivedli malého kocourka, že se odstěhovala na vždy k sousedům. Přitom byla zvyklá, měli jsme zároveň s ní i kocoura. Byli to sourozenci a my kote pořídili, protože kocoura srazilo auto :-(
A nejlepší na tom je, že se nevrátila ani, když nám umřel i ten nový kocourek. Přitom sousedí meli doma nevykastrovaneho kocoura ![]()
whiskas Promiň, ale ty občas (vlastně docela často) napíšeš něco, jako bys v životě neviděla kočku. A nepřečetla tu ani řádek.
Že by stará (původní) kočka neměla problém s příchodem nové, pokud sama není ještě napůl kotě, je velice vzácné.
notna
to nééé, já chtěla slyšet, že se mýlím, že se to třeba zlomí. Ne, že se budou milovat, ale alespoň vzájemně akceptovat. No uvidíme, co se bude dít. Toto je aktuálně "nejpřívětivější" pohled, který lze u June vidět.

whiskas Ale to je celkem normální. U nás s každým dalším "přivandrovalcem" bylo veliké syčení a stranění se. A většinou tak do týdne OK. Ne že by se teda všechny navzájem kompletně milovaly, ale snesou se normálně.
Sweet Potato Promiň, ale asi nečtu vše. A pardon, nikdy jsem takto kočky "neseznamovala". A další věc, když tady vídám ty pohodové skupinky ...
Tak snad můj tupý údiv/konstatování vydýcháš, děkuji.
whiskas kotatko (krasne
) je u vas teprve druhy den, dej June cas, to si sedne, ale nebude to ze dne na den.
jinx Díky, budu doufat
.
whiskas já to tady řešila cca před rokem, sedlo si to do tří dnů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“