tak ja tie schody nechám kľudne ďalej zarastat.

Aj tie jahody teda ![]()

tak ja tie schody nechám kľudne ďalej zarastat.

Aj tie jahody teda ![]()

U nas pivonky este čakajú na svoj čas, ale uuuuž sa to blíži.

Aale stale tu prší, mali sme vyhlásený stav povodní, už by to mohlo skončiť
Sweet Potato tie su nádherné
Janulik03 Nech zarůstat, je to krásné! Já mám břečťany dva a ten jeden je teda nezmar, který musím korigovat, je zákeřně dominantní, leze mi po kaštanu, který je syna a jsou stejně staří.
Vsechno tady je nadhera. Tohle
je jeste moje oblibena
Kan no musime ro tiež korigovať, inak by sme tu uz boli ako v džungli. Ale zrovna tie s hody sa mi páčia, len niektoré návštevy mali poznámky, ze by trebalo to odstrániť . Ale tie majú názor aj na moje dzunglove poňatie zahrady ako takej.
Tak som poznamenala, ze uz sme starí a nevladzeme to mať uhladené. ![]()
Josjezis to je ale MODRÁ ![]()
Jos Taková modř se hned tak nevidí!
A ty pivoňky ![]()
Já dnes potkala úžasný dům, celý olemovaný desítkami bonsají!

A jedna byla kvetoucí :-)

A taky jsem dnes díky MP Meri vytvořila na terase jezírko! ![]()

Dám to i sem, třeba se to bude někomu hodit - koupila jsem si spirály k rajčatům, které vyrábí pan Luděk Burda (Zámečnictví Burda). Vyrábí je z drátu 8 - 10 mm silného, zatímco ty z OBI a spol. jsou jen 5 - 7 mm silné. Ty se mi vždycky pod tíhou rostliny ohnou (a to mívám úplně směšnou úrodu). Tyhle by měly být nesmrtelné. Tip na ně jsem našla na webu nějakého zahradnictví, už nevím kterého.
Sluší jim to u nás.

Pro srovnání s tou z hobby marketu.

Jos Hořec! ![]()
Taky se mi chystá kvést, ale moc se mu u mne nedaří.

Zatim džungle, ale fajn na pohled. Jsem druhej den po operaci katarakty, tak musím bejt hodná a nic nedělat. Ale už mě svrběj ruce![]()
Vileminamas to krásnu džungľu. Hlavne sa neprepinaj. Ono to nikam neutecie.
Vilemina obrostle zidky
. Taky se uz nekolik let snazim a letos konecne to vypada k svetu nekde. Hlavne materidouska 
Janulik03 ja vim, hlavně, že budu vidět jak ostříž![]()
Vilemina tu džungľu ![]()
moora zdravím:-D
A nějaké barvy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.