Janulik03 česnek podivný je skoro bych řekla chuťově lepší než ten medvědí (ten tu mám taky)... u nás ho roste hodně, vlastně jako plevel - ale výhoda je, že se sám zatáhne pod zem, do cibulek...
kdybys přijela někdy takhle zjara, nakopu ti! ![]()

Janulik03 česnek podivný je skoro bych řekla chuťově lepší než ten medvědí (ten tu mám taky)... u nás ho roste hodně, vlastně jako plevel - ale výhoda je, že se sám zatáhne pod zem, do cibulek...
kdybys přijela někdy takhle zjara, nakopu ti! ![]()

RoSa aaa tak uz len chvíľu. Budete to mať nové.
Janulik03 mne muchovnik chutna, mam 3 druhy a jeden je zdaleka nejlepsi, ty druhe 2 jsou mene vyrazne, takove moucnejsi
moora Pinot Noir tak to som zvedavá teda, aké budú, aspoň jeden hádam sa vydarí
moora A který je ten chutný?
Emi no to ma tiež zaujíma. Mam odrody "princ Wiliam" a "Northline".
Emi no to kdybych si pamatovala... mozna thiessen. Urcite to neni Martin, ten je prave takovej trochu moucnej.
Pivoně, už jsou dvě! A jsou to obříci.

Pinot Noir wow, máš ich nádherné. U nas je všetko neskôr
Pinot Noir wow to sou adely! Jsou nadherny
Pinot Noir to se nedivim, taky jsem je hned rychle prejela a moc dlouho na ne nekoukala![]()
Emi dobre, ja som teda vyberala podla veľkosti, aby boli max 2,5m
Emi hele, treba to muze byt i pudou, stanovistem, treba u vas bude vybornej
Prosím, co je tohle?

Rhaenys santolina?
Janulik03 Děkuji moc, bude to asi ono, má to zvláštní kořeněnou vůni; hezkou. Akorát je to tady už takový obří zanedbaný keř: už to dlouho asi nikdo nestříhal, na bocích je to zčernalé a suché, nějak to asi zkusím teda ostříhat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.