crazydaisy Ano, olověnec, snad se mi ho podaří přezimovat.
Ostrožky byly jednou z důležitých kót v boji proti zrzavým nájezdníkům.
crazydaisy Ano, olověnec, snad se mi ho podaří přezimovat.
Ostrožky byly jednou z důležitých kót v boji proti zrzavým nájezdníkům.
Sweet Potato Ty jedeš na modrofialové vlně! Moc pěkný, připomnělo mi to jednu krásnou botanickou zahradu...
Sweet Potato Zrovna na to přezimování jsem se chtěla zeptat. Kam ho dáš?
Kan děkuji
crazydaisy Do koupelny asi ![]()
Máme koupelnu propojenou s řekněme zimní zahradou (onehdy jsem tu pro Janulik03 fotila ten makrolon), moc chladno tam sice není, ale hodně světla, tak to tolik nevadí, vesele tam zimovaly muškáty a lantana, tak snad to zvládne i plumbago. On tam bude letos vůbec nával, taky mandevily a kdo ví co ještě.
Sweet Potato my to cpeme manželovi do pracovny a loni už říkal, že by rád tu místnost používal k původnímu účelu
.
crazydaisy Určitě tam má nadměrné metry!![]()
Sweet Potato Viď a sedět pod mandarinkou nebo bougenvilii je romantický.
Sweet Potato zrovna ten olovenec sa zimuje v pohode. Zostriham a necham v zimnej. Nepotrebuje ziadnu zvlastnu starost u teba v zimnej mu bude dobre.
Sweet Potato Krásné!
Ja mam hloupy dotaz. Mam jahody v kaskadovitych truhlicich. Dalsi bych chtela namnozit a pristi rok s nimi vyskladat stenu. Jak je mam ale zazimovat?
Už jsem někdo zimoval mandevily? Opravdu celé oříznout a nezalévat?
4n4 Nezimovala, ale když jsem ji na jaře kupovala, říkala mi prodavačka, že ji měla 4 roky jako pokojovku, na co nejsvětlejším místě.
A rosit.
Candance Zahrnout listím, nebo přenést do skleníku, netkaná textilie by taky mohla zabránit promrznutí. Hlavně zalít, většinou to chcípne na nedostatek vody.
Kan jj od té doby co v zimě zalívám, mi nic nezmrzlo
Kan dekuju
Dnrska jsme byli v Getty a mimo obrazů tam je krásná zahrada

A taky tam měli hromadu jiřin, tahle byla uplně jiná než zbytek

Jestli se vám líbily na jaře tulipány od Gardenisty, tak na e-shopu začal prodej cibulet tulipánů a narcisů: https://eshop.gardenista.cz/
andulka01 ouvej to bude drahý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.