EDITH4B moora ďakujem, páčia sa mi, teraz som googlila a sú jedovaté, tak neviem, či si ich posadím, keď mám chrtíčky, ktoré po záhrade voľne behajú. Vraj aj konvalinky sú jedovaté a tie mi pod stromami veselo rastú. Zatiaľ si ich nevšímajú.
Kytičky aneb zelené prsty...
milacka je otázka, jestli v zahradě je vůbec něco, co není jedovaté.
Pinot Noir neboj, uz se jich ujali novy majitele:D
milacka je otázka, jestli v zahradě je vůbec něco, co není jedovaté.
máš pravdu, zisťujem, že prilbica modrá, ktorú mám tiež vysadenú, je jednou z najviac jedovatých rastlín
.
milacka ale zas ta zviřátka nejsou blbá, jedovatý fakt nežerou. Pokud maj k dispozici trávu, nemaj důvod ochutnávat.
milacka Sasanky jsou z těch měně jedovatých.
andulka01 trávu občas žerú, kvetín sa doteraz ani nedotkli, dúfam, že to tak ostane.
Chtěla bych udělat na zahradě dva čtvercové vyvýšené záhony ze starých cihel. Budou v rohu zahrady. Jak daleko by měly být od plotu a mezi sebou? Stačilo by půl metru?
Něco takového, jen asi ze čtyř řad cihel.

Mulen To je pěkné. Z vlastní zkušenosti mohu hlavně doporučit, aby se ke každému (!) záhonu dalo pohodlně dostat a manipulovat kolečkem.
Půl metru mi přijde skoro málo.
Mulen aby ses k nim mohla pohodlně dostat a i u nich něco dělat. Vzhledem k tomu, že budou nižší, tak si u nich budeš potřebovat i dřepnout. Asi by stačilo mít dobrý pohodlný přístup ze dvou stran. Ale u těch zbývajících dvou by se mělo dát minimálně pohodlně projít třeba i s nářadím v ruce nebo vytrhnout ze země plevel. Zkus si to vyznačit nějakým provázkem a uvidíš.
Mulen a taky projet kolem se sekačkou! no a co sousedi? sice to není stálá stavba, ale nějaký odstup od plotu by to asi chtělo
Kvůli nemoci jsem slavnou růžovou zahradu v Jokohamě stihla už lehce po odkvětu, ale stejně! ![]()

Garfie Nádherné.
Garfie to je krasa! Tady to teprve rasi
Kdo z vás dnes slaví?
Světový den :)
Mha dneska je Mezinárodní den proti dietám, seš ve špatnym vlákně ![]()
RoSa Victoria Sweet Potato bram diky za tipy. Plot je u polni cesty, sousedi jsou dal. Ale sekacka me nenapadla.
Moja obľúbená farba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“