0zero7 tak snad. Často to kontroluj radši :)
Kytičky aneb zelené prsty...
Ounz to flakam, to je fakt, zrovna jsem se sla podivat, haha. Mrknu na vsechny, musim zalit dneska nebo zitra. Diky!
moora Mňam! Mochyni jsme pěstovali doma, když jsem byla malá. Každý Vánoce je futruju ve velkém.![]()
A krome uzitkovych rostlin chovame i uzitecne zvire

moora ale jejdanečky..tak ať se jí u vás daří, já mám pro žáby slabost, ropuchy included ![]()
Mha Dlouhozobky![]()
moora a jak jsi to vypestovala, ze bych zkusila, dcera to miluje
Prosimvás, nevíte, co to je? Trochu mě znervozňuje, že se to objevilo přes noc

Ounz Hnědé fleky na Anthurii jsem měla vloni a byla to šedá hniloba, moc jsem zalévala a květináč byl na knop v keramickém obalu.
Candance myslis ropuchu? Prisla. Bydlej ve vodovodni sachte, vzdycky, kdyz tam lezu, tak ten posledni krok je narocnej, nevidim si pod nohy a bojim se, ze na nakou slapnu. Jak lezou ven, netusim, ta sachta je hluboka pres 2 metry.
Mha mydlici si budeme povazovat, at se siri, jak ji libo
Kan aha, a něco si na to dávala, nebo stačí jen upravit režim zalévání? Mám teda keramickej a měla sem za to, že nezalévám tolik, ale jako vím o sobě, že to je moje slabina..
edit: napsala jsem keramckej, myslela jsem ale takovej ten neglazovanej
Po skoro třech měsících mi vyklíčilo avokádo, volejte sláva a tři dny se radujte! A poraďte, co s ním dál.
Sweet Potato a kde ho máš? Já ho klíčila ve vodě a nechala ho, dokud neměl dlouhej kořen a stonek s lístky nahoru. Teprve pak jsem sázela
Ounz Ve vodě. Nechám ho v ní tedy taky co nejdéle.
Sweet Potato no, doporučuje se to, ať má aspoň klíček nahoru a dva listy (já sázela asi ještě dýl)
Ounz Díky
Ounz Přestala jsem zalévat a přesadila, já teda měla v hlíně z toho vlhka chvostoskoky. Květináč byl nějakej plast a obal keramika, ale bylo to na těsno, což prý taky vadí. Hnusný listy jsem ocvakala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“