Sairon Pračku miele. :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Práčku Brandt
Sweet Potato no ja som pred pol rokom ostala tiež prekvapená, že nová Bosch to nevie (stará whirpool áno). A chýba mi to dosť.
letfenixa ano, ta umí i to přidané máchání
Sweet Potato tohle není o stáří, ale o tom, jak je to naprogramované. Švagrové pračka to taky umí a je o dost starší než ta moje. Teď s dětmi mě to dost štve, ráda bych, aby to nová měla. Máma má třeba nastavený počet máchacích cyklů pořád, nemusí pokaždé to znovu nastavovat.
Mrakoplas Tak to bude asi model od modelu, moje soucasna i predchozi Bosch to umi. Jinak za rady ohledne susicky, na co se u vyberu zamerit, budu taky rada, mozna na ni nakonec dojde i u nas. Budu teda vybirat nejakou Bosch.
Sairon parni prani?
Myrtila sušičku bohužiaľ nevlastním a práčku mám vstavanú, vyberali sme čo najnižšiu hlučnosť, toto ma vôbec nenapadlo pozerať, myslela som, že je to samozrejmosť.
Sairon oboje mám Bosch. K rôznym funkciám sa neviem vyjadriť, oba spotrebiče už mám tak dlho, že to už ani nie je aktuálne.
Evaeva sa priznám, že ja na práčke nič nenastavujem, má akési čidlo, podľa čoho pozná, či ešte máchať alebo nie. Tak proste mácha koľko chce.
paktofonika dokud jsem neprala dětem, máchání jsem vůbec neřešila, to jen kvůli nim.
Saironmame set od Samsungu(protoze jsme meli zamestnaneckou slevu) a v te dobe byla jen jedna susicka na trhu a k ni do setu pracka. S obojim jsem spokojena, na susicku jsem pozadavky moc nemela(je kondenzacni), na pracku jen takove, aby byla alespon na 9kg pradla. Jinak se tam vzdy da nastavit, co potrebuju -pridat machani, zkratit program, upravit teplotu. Jediny, s cim spokojena nejsem, je priserna hudba kterou oba spotrebice hrajou po skonceni cyklu
nastesti se to da snadno vypnout. Moje mamka ma AEG(taky oboji) a sice to ma trochu komplikovsnejsi ovladani, ale zase pracka je lip nastavitelna na ruzny kratky prani a tak. Konkretni model neporadim, zalezi na penezich, co do toho chces dat, ale nejakym setem pracky a susicky od AEG urcite chybu neudelas.
paktofonika až budu vybírat příště, zrovna na tohle si dám pozor. Ono je to fakt tím programem, jiné mnohem starší to umí. Já holt musím po doprání pustit ještě extra máchání, zas takový problém to teda není. Výběr nové mě čeká snad v létě, je potřeba trochu předělat koupelnu, tak to nechci nechávat až stará doslouží. Ale je jí už 5 let, tak se bojím, kdy kiksne, není to žádná super značka.
Evaeva jo přesně takový rady potřebuji, by mě nenapadlo, že se to dá někde nastavit už dopředu to druhé máchání. Jinak já ten nákup taky plánovala až jaro léto, ale po 2 týdnech kdy mám koupelnovy žebříky neustále ověšené mokrýma blátivýma hadrama ( protože na podlahovým topení toho moc neusuším) jsem se rozhodla že to bude jednodušší koupit rovnou, než kupovat 3. zimní bundu a kalhoty a plánovat pobyt venku abych stíhala prát a uschlo to.![]()
Sweet Potato kondenzační a co jsem se koukala tak asi s tím tepelnym čerpadlem, ale tam mě trochu odrazuje, že by to mělo být náročnější na denní údržbu.
Candance je to tak dobré jak se píše? Podle popisu to vypadá jako něco co samozřejmě potřebuji.
711990 jo AEG mam v užším výběru, počítám tak do 40tis za oboje.
Sairon aeg pračku mám a jsem spokojená, pro mě je taky důležité, aby byla velká (na 8-9 kg), míň se tam dá dát vždycky:-) druhé máchání samo, a taky aby se dala variabilně nastavovat teplota a předpírka. některé pračky mají "svéhlavé" přednastavené programy a třeba naše předchozí mě strašně míchla tím, že předpírka byla jen v rámci jednoho programu s danou jedinou teplotou. možná bych spíš teď už šla do miele, pokud je to možné, když ne tak zas aeg
sušičku máme bosch už skoro osm let a kdybych měla vybírat novou tak asi https://susicky.heureka.cz/bosch-wtw87467cs/ údržba veškerá žádná, jednou - loni, tam opravář cosi vyčistil. jinak jen vylívám vodu a vyklepávám filtr, akce na 30 vteřin:-)
viktorka_od splavu díky a když máš každou od jiné značky, ty mezikusy jsou univerzální,takže nemusím mít oboje od stejného výrobce, nebo je nemáš na sobě?
Sairon Mám obojí AEG, sušičku kondenzační, nic neudržuju. O variantě s t.čerpadlem tedy čtu poprvé, zajímavá možnost.
Sairon ne to nemám, omlouvám se jestli to bylo v zadání, tak jsem to nepostřehla. máme prádelnu ve sklepě, takže neřeším ani hlučnost ani odložené starty apod, v tom nemůžu sloužit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“