Sweet Potato je to olej, to nevím, jestli bych chtěla na rtech. Nemůže to být ta chladová alergie? Z toho mi pálí kůže, aniž by byla jakkoliv poškozená. Na to fungují normálně antihistaminika.
Ordinace 24/7
Sweet Potato mně na pálící suché rty jako první pomoc funguje med. Ale fakt dobře. Nanést, nechat třeba deset minut, olízat a natřít jelením lojem.
Pinot Noir Nevím, mám to, i když jsem celý den doma.
Evaeva Dík, zkusím. I když teď tu máme jen pastový.
Sweet Potato já už léta nedám dopustit na toto
ale podle mého obsahuje něco jako mentol, takže nejdřív to "pálí" - stěžují si děti, ale já ten pocit mám ráda a rty to hojí velmi dobře.
Sweet Potato to by nemuselo vadit, řekla bych, že by se mohl i líp nanášet ![]()
Malenge je tam psaný ten mentol. Myslím, že je chválený i ten blistex v tubičce. Synovi jsem koupila ten a pak ještě podobný od bepanthenu - derma se to jmenuje. On má ty rty a hlavně okolí blbé, jakmile má trošku rýmu a taky mi přijde, že to pomáhá.
Evaeva za mě zázrak, používám ho už skoro 30 let
mam několik kelímku, v praci, kabelce, na nočním stolku, proste všude.
Pinot Noir, prosim te, nemohla bys mi trochu poradit, jak ti ten zázrak pomohl? Používala jsi ho ráno a večer, nebo mene/vice? Dávala jsi něco přes nej? Čím sis jinak čistila obličej? Ja s tou dermatitidou bojuju už léta, nepomáhá vlastně nic, nemůžu takhle "olezle" chodit do práce, takže to musím maskovat a je to začarovaný kruh, jinak v kosmetice moc nejedu, stačí mi pudr a řasenka, rada bych zase vyzkoušela něco nového, co by třeba zabralo a na doporučení je to samozřejmě ideální.
Malenge já ty kelímky moc nemusím, jak se do toho sahá, jedině na doma. Ale já si naštěstí roky vystačím s jelením lojem, tyhle nepříjemné epizody pálení atd už jsem dlouho neměla. Díky bohu.
Malenge Díky. Zkusím.
Sweet Potato Evaeva Taky jsem zrovna chtěla doporučit med. :-) Mě to učila maminka, ještě jsem byla malá a používám dodnes. Ale my teda máme domácí, neručím jestli zaberou i ty kupované (které tchán haní jako čínské šmejdy nastavované vodou a cukrem
)
Evaeva dcera ted mela taky uplne olezlou pusu, takovou zacervenalou supinatou mapu kolem rtu a hodne pomohl Cicaplast baume B5 od lrp, do dvou dnu to po tom zmizelo.
monis Aha svatba , budeme vybírat šaty ? ![]()
Sweet Potato zkusila bych na rty čistý lanolin. Holkám taky někdy natírám horní ret podrážděný od smrkání Havlíkovým přírodním zázrakem.
monis já už ho naštěstí naučila na prevenci a maže si to pravidelně, tak už to nemívá tak hrozný. Ale díky za tip.
mne na rty pomahal kelimek od Oriflame
Malenge při té dermatitidě jsem si ho dávala na celý obličej ráno a večer, 4 kapky do mokrých dlaní, trochu v dlaních zahřála a rozetřela na obličej. Před apllikací jsem si jen umyla obličej teplou vodou. Za týden to bylo pryč a pak už jsem se vrátila ke svým obvyklým postupům, tj. každodennímu make-upu a mytí mycí pěnou, ale zázraku jsem zůstala věrná, používám ho ráno. A taky jsem přidala to jejich sérum a noční balzám.
monis za me skin-cap-krem-50-ml
a obecne u te peroralni dermatitidy bych zkusila antimykotika.
monis ten cicaplast baume b5 mne vyrazne zlepsil plet, ale nemela jsem nejake vyrazne projevy spis jen ruzne zarudnuti a semtam pupinek. vyslovene na lokalni ekzem ci ci to bylo mi zabral vyborne ten skin cap
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“