Ordinace 24/7

15. ledna 2024 19:01
Offline Tabea
7505 příspěvků moje polička 16. února 2025 07:20

slniecko rozhodně bych léky neskladovala na okně. V noci tam bude mrznout a ve dne třeba svítit slunce. 
Pořídila bych si cestovní elektrickou ledničku na léky.

Příklad

Pokud to ne, tak radši tu recepci.

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 16. února 2025 08:31

slniecko ta elektricka chladnicka je urcite nejlepsi reseni, zvlast pokud bys ty leky mela brat dlouhodobe. Existuji i bateriove chladice s dobijenim z power banky. Pokud odjizdis jen na vikend precti si pribalovy letak, zda ty leky nevydrzi delsi dobu pri pokojove teplote po vyndani z lednice. 
dalsi moznost je si vzit vice chladicich vlozek do termoboxu a ty si nechavat prubezne namrazovat v hotelove lednici. Je to ale spis nouzove reseni.

vetsina te prenosnych lednicek a ruznych chladicich boxu je delana na inzuliny. Pokud beres jine leky, urcite si pred koupi over, ze se vejdou.

Offline slniecko admin
19258 příspěvků moje polička 16. února 2025 16:34

Tabea Ginger ježkove husle to je super, idem sa kuknúť, či to má alza, nič iné už nestíham, ale ak nie tak to dokúpim potom.

Zatiaľ to vyriešim....nejako...

To slnko ma vôbec nenapadlo, vďaka.

Offline slniecko admin
19258 příspěvků moje polička 16. února 2025 16:50

Tak elektrickú asi už nestíham, ale čo takéto nejaké coolbagy?

https://www.mojalekaren.sk/coolingbag-puzdro-na-prenos-inzulinovych-pier-cierne/#podrobne-informacie

dalo by sa to rišiť, že v jednom to mám a druhé sa zatiaľ chladí v chladničke na recepcii?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 17:05

slniecko to se dává do přenosné ledničky. Ale vydrží to tak 12h odhaduju. Pak to musíš dát namrazit

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 16. února 2025 18:01

slniecko ty pouzdra jsou jen siditka. Nedostali jste s lednici namrazovaci blocky? Ty vydrzi chladit klidne 10 h. Ja bych pouzila dva , jeden chladi a jeden se mrazi. Nevim ,kde budes bydlet, ale nebude v pokoji minibar? Ty byvaji chlazene.

Offline slniecko admin
19258 příspěvků moje polička 18. února 2025 10:33

Evaeva hej, uz som na to prisla:(

Ginger mne sa zda, ze budem aai potrebovat nieco taketo

https://www.mojalekaren.sk/coolingbag-puzdro-na-prenos-inzulinovych-pier-cierne/

ale normalne v lekarnach to uz nemali, tak to mam v termoske s ladom a budem si pri ranajkach vzdy pytat lad.

Prave nie je v popise izby uvedeny, doteraz som to nikdy neriesila, tak uvidim, no.

Online Antje
příspěvků moje polička 18. února 2025 15:59

slniecko obcas si vzpomenu na tve potize s briskem, jak to dopadlo, pomohla ta zahranicni lecba

Offline slniecko admin
19258 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:26

Antje ano pomahala, a teraz mam novu, modernejsiu...a dakujem!!!

Offline slniecko admin
19258 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:27

Tak chladnicka tu je, mam po probleme...

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 18. února 2025 23:29

slniecko tak to je ta nejlepsi zprava!

Online Antje
příspěvků moje polička 19. února 2025 11:19

slniecko skvele

Offline 33lejaby
640 příspěvků moje polička 20. února 2025 13:01

Holky děkuji všem za nasměrování k Trittico, shodly jsme se s praktickou (nahradila v ordinaci svého otce) že tohle by mi mohlo pomoci na momentální stresovou zátěž, a zároveň pomoci vyřešit spánek lépe než dlohoudobě užívat prášky na spaní, které jsou větší zlo, a navíc vůči nim jsem již za ty roky možná i rezistentní.

Držte mi pěsti, potřebovala bych ty stresy fakt vypustit z hlavy. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 20. února 2025 13:04

33lejaby Držíme! Pokud by samotné Trittico nezafungovalo, jsou možnosti, jak ho kombinovat. A vše lepší, než ty klasické "prášky na spaní".

Offline 33lejaby
640 příspěvků moje polička 20. února 2025 13:48

Sweet Potato 

Děkuji, já doufám že to zabere a fakt mi to pomůže.

Před 5 lety,když jsem se sesypala na zákaznické lince České spořitelny, což byl strašný psychický výcuc, mi praktik předepsal právě taky antidepresiva, ale na vychytávání serotoninu, což asi nebylo indikováno úplně správně. Proto jsem nyní do ordinace chtěla vstupovat aspoň trochu částečně připravená.

Poprosím můžeš mi hodit do SZ s čím jiným možno kombinovat?

Já tedy doufám že mi pomůžou, fakt se toho na mne sesypalo pracovně moc. Kdo sledoval mou pracovní story, tak ví. Pokračování bylo takové, že nadřízená mi dávala naději že nic není ztraceno, a je šance dostat na starost jinou oblast prodejen. Takze při každém setkání děkování, že na prodejnu stále dohlížím, plnění plánů super, poplacávání po rameni a děkování, a děkování a poplácavání, a řeči před dodavateli že v jejích očích jsem pořád vedoucí. No, a nakonec seznam nových vedoucích oblastí spatřil světlo světa, a ejhle, moje jméno tam nebylo. Takže teď zklamání neskutečné. A prosba ať vydržím půl roku, že seznam nevypracovala ona, ale centrála, a možnááá za půl roku, až vedoucím vyprší pověření, a nebudou mít dostatečné výsledky, tak by tam chtěla prosadit mne.

Takže chápete, že teď ty antidepresiva fakt už potřebuji

Já mám tu práci neskutečně ráda, ale firma mne neskutečně, ale fakt neskutečně zklamala.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 20. února 2025 13:52

33lejaby Potřebuješ.

Ale nespoléhala bych jen na praktika. Zkus se porozhlédnout po psychitrovi.

Napíšu sz

Offline Lenka22
2519 příspěvků moje polička 20. února 2025 14:03

33lejabydám výpověď a jdu. Ve tvém oboru jsou i jiné firmy.

Online Karja
43573 příspěvků moje polička 20. února 2025 14:03

33lejaby Když s tebou vy.ebali jednou, vy.ebou znovu. To je základní pravidlo, vůbec na nic nespoléhej. Držím palce jinde.

Moje kamarádka také chodí k psychiatrovi, ona má indikované něco jako deprese, které jí právě při nějakém větší stresové zátěži psychicky i fyzicky ochromí, ale jakmile jde všechno jak po drátkách, tak pohoda. Ale pointa je v tom, že ten psychiatr tu medikaci postupně vychytává, aby toho nebylo moc, aby toho nebylo málo, aby s tím mohla dlouhodobě kvalitně žít. To praktik neumí, je to asi doslova alchymie, plus ještě chodila k psychologovi, aby mohla zapracovat na těch oblastech na kterých zapracovat jde, co jí třeba od toho stresu odpomůžou nebo spíš jí to pomohlo  si ten život uspořádat, aby v tom stresu, co jde ovlinit bylo co nejméně. Jen s praktikem by to nedala takhle kvalitně. 

Offline 33lejaby
640 příspěvků moje polička 20. února 2025 14:29

Karja 

Tak je možné že nakonec skončím i u psychiatra, který mi tu léčbu vychytá vyloženě na míru. Ale teď to byla akutní situace, tak jsem zvolila nejrychlejší cestu.

No a samozřejmě zapracovat na svém osobním životě, zašla jsem si na masáž, hned jsem se objednala na další, byla jsem u kadeřnice a rovnou si domluvila termin na melír (uz vic nez pul roku si nechavam dorustat vlasy na novy strih), prerovnala jsem si všechny voňavky, udělala poradek v me obrovské koupelně s rohovou vanou (holčičí sen), vybiram novy nabytek, ocekavam kazdym dnem novy obraz, a delam si porad radosti jak to jen jde !!!!

A dokonce jsem po hromadě let svou domácnost obohatila o televizi