VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Pavlena
6841 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 13:36

Karja zase se takovým typům jako jsi ty zbloncává snadněji... Já musím mega pečovat, aby vlasy netrpěly (trpí stejně)..

Kokoska děkujuu

999 haha, děda měl maďarský jméno, takže jsem asi pravděpodobně taky odněkud ze stepi.. Ale teda poznala jsem spousty světlých i přírodně blond Maďarů... 

Offline Kammila
741 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 13:38

Pavlena tobě to zesvětlení moc sluší a upřímně si tě vůbec nedovedu představit v tmavé! 

Offline Janulik03
19719 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 13:45
Reakce na 999:

Makara No nekecám :-). Babička Maďarka, to musí být znát :-).

​Moja jedna babička tiež bola Maďarka, ale z druhej strany bol dedko zas ryšavý takže som z toho vyšla ako slovenský knedlík so svetlými vlasmi. Ale musím to viac zosvetlovat lebo tá farba je taká nijaká, raz za čas má chytne pocit, že je to moc svetlé a nikdy to nedopadne dobre. Napriek tomu to vždy znovu a znovu vyskúšam

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 13:51

Janulik03 No jo no, jsme nepoučitelné :-).

Offline stes
8795 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:49

Kate si mi brutálně nelíbí...a s ní plno jiných, co se na stáří zesvětluji.. A neni pravda,že omladnou. Teda třeba to někdo tak ma nebo vidi,ale ja ne. Většinou vypadají tak nějak nevýrazné.  Kate to ma i nějaký dlouhy,  doufám k návratu hnědé i zkrácení...tohle nemá šmrnc.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 21:08

stes Sleduju už 6 řadu Komisařky Florence a ta tam má od tmavé až po zesvětlenou barvu a sluší jí, dle mého všechno i s tou ofinkou. To je krásná ženská podle mě. Spíš jde o nezvyk, já třeba když vidím hodně světlého člověka, tak si říkám, že vypadá nedravě.

Offline stes
8795 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 21:43

Kan a ještě tmavý jedinec když jde pred blond do takového oříšku nebo obili...To taky většinou nesedí. Ale znám i takove,co jim to sluší, nezatracuju to smahem.

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 22:37

stes jo, jako třeba já - předci z Řecka... a kdysi mi kadeřník ve Skořepce udělal na hlavě uměleckej "koňak"... no hned druhej den jsem si brala dovolenou a šla si v převleku koupit hnědej přeliv! nevzpomínám na to ráda...

Offline SunEclipse
3381 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 23:08

stes na druhou stranu ta tmavá barva na starších ženách je nepřirozená, jak člověk stárne tak i jakoby vybledá a ta barva pak úplně křičí - tak to zesvětlování chápu

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 23:22

SunEclipse když ona často nevybledne do zlatavé, teplé barvy, jak má Kate, ale do studené a to jsem teda nabarvené ještě dobře neviděla. 

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 01:03
Reakce na notna:

A jak se vám líbí princezna Kate s novou barvou vlasů? 

​Hrůza děs, barva i ty dlouhý vlny. Vypadá to jak navařenej chemlon, chudák malá, ta si teda dala

S tím zesvětlováním je to jak u koho... já byla jeden rok na blond, a mladej pán pravil že se za mě styděl Na druhou stranu šediny mi všichni chválej. 

Kdyby to ta Kate měla víc do studený barvy a jen jemným melírem, možná by to dopadlo trochu líp, kdo ví. No neni každej den posvícení prostě.

Offline stes
8795 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 06:21

SunEclipse ale tak neni tmavá jako tmavá a co je to starší žena....To je velký rozmezi, světle hnědá až černá a dejme tomu bez urážky 50 až sto....75 v havranich vlasech je divná, jasně.

Offline viktorka_od splavu
48807 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 08:45

continuity minimalne se o to ta moje kadernice snazi:-) kazdopadne je to duvod, proc se nebarvim doma. bohuzel kazda barva se vymyva do zrz, s tim se nic moc delat neda, ale aspon tomu nechodit naproti rovnouSunEclipse

Offline Blanka
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 08:51

Vďakabohu za šediny ! Môj muž tak dlho naliehal, aby som sa zafarbila na hrdzavo / pôvodná farba nie veľmi výrazná , aj keď v mladosti vcelku pekne živá  blond / ,až som zhruba pred 50.tkou konečne podľahla, a bola som ....žiarivo  hrdzavá . On bol zrejme spokojný, to ja som sa snažila opakovaným dôsledným zmývaním vec aspoň trošku napraviť . Fotky sú jasným dôkazom ,že ani z veľkej lásky nemá človek robiť blbosti.

Offline Aranel
6275 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 09:19

Blanka A kdepak ty fotky jsou?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 09:22

Aranel -  tak až taký masochista, aby som sa nimi prezentovala verejne teda nie som !!!

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 09:28

Kan Tak jsem si našla tu komisařku a už jsem pochopila, proč mi kadeřnice posledně říkala, pojedeme to na Florence :-).

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 09:49

viktorka_od splavu no než zrz budu radši šedivá. Až to bude neúnosné, stříbrná je taky barva. 

stesmně je, 50+ a mám většinu svých vlasů hnědých. Jenže i ty hnědé jsou světlejší než bývaly. Spolu to vytváří efekt takového zblednutí. Moje babička byla na tom podobně, ještě ani v 80 neměla úplně bílé vlasy, prostě pořád světlejší. 

Většinou na mě obličeje pod příliš tmavymi vlasy působí příliš tvrdě. Komu to nevadí, je to jeho věc, ale za mně to hezké není. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 10:10

Blanka Jo, manžel to myslel dobře. Kdo neměl zrzavou, neví co je láska!

999 Je super, že? Já tu detektivku miluju, ta postava ji sedne a má taky dospělého synka

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 10:14

Kan Já ji právě vůbec neznala, tak jsem si ji teď dohledala a už vím, jak to ta kadeřnice myslela :-).