Podle me je ted jedina moznost podani k ustavnimu soudu.
Vtipný. Proč myslíš že se tomu ty kokoti tak bráněj? ![]()
Podle me je ted jedina moznost podani k ustavnimu soudu.
Vtipný. Proč myslíš že se tomu ty kokoti tak bráněj? ![]()
Piráti pobavili (i potěšili). Asi nehrozí že by všechny motovidla přišly v béžžžovým oblečku, co? ![]()
a ještě... bohužel dost pravdivý

Zase mrznout na demošce, to nemohli vydržet aspoň do jara?
Mám jeden péřovej spacák navíc ![]()
P.S. Přihodím i vlněnýho kulicha!
![]()
Já nechápu co pořád řešej. Však už i velký Miloš...
Prezident Miloš Zeman ve vystoupení před novináři na Pražském hradě 10. 1. 2014 k interpretaci práva prezidenta jmenovat členy vlády na návrh předsedy vlády uvedl: „Pokud jde o slovo návrh, v běžné češtině má naprosto jednoznačný význam. Návrh není něco, co musíte automaticky akceptovat.“ Prezident Miloš Zeman poukázal, že možnost odmítnout návrh premiéra na jmenování člena vlády je obsažen i v komentáři Ústavy Dušana Hendrycha a v posudku ředitele Ústavu státu a práva Akademie věd Jana Bárty z 12. 12. 2013, kde uvedl: „Prezident není vázán tak, že by musel jmenovat, kohokoli předseda vlády navrhne. Prezident musí návrhy předsedy vlády zvažovat, a neměl by je akceptovat mechanicky. Nese politickou odpovědnost za svoje jmenovací rozhodnutí.“
těší mě, jak se k tomu postavili Piráti (ač je nevolím a mám výhrady) a zejména mladé pirátky, které si to ve sněmovně strašně vyžíraj od machistických egoistů a oplzlých staříků
proč já vlastně ještě nemám ve svém šatníku kostkovanou flanelku?
Nemyslím si, že Bureš musí něco uhlazovat, naopak jemu to vyhovuje... dle mého. Čím dál víc jsem přesvědčená o tom, že Micínek rozjel předvolební kampaň na prezidenta Tutůrka. Pokud proti němu nasadí Bureš svoji tetku z Malhostovic, tak tím mohou dosáhnout toho, že PP nedostane většinu v prvním kole... a o to přeci jde!!!
Pak už jenom stačí, aby ho do voleb společně dostatečně dehonestovali a znevěrohodnili, takže v druhém kole nastoupí proti němu všichni podporovatelé současné vladní sqadry. A můžou mít hotovo... Mně toto dává určitou logiku a ne, že by mi z ní nebylo na blití!
Marbuša ja flanelku mám, ale jen těžce si v tomto počasí představuji, jak v ní jdu do ulic tak, aby byla vidět. ![]()

Prosimtě neblbni. Turka za prezidenta nemůže navrhnout snad ani micina ![]()
prďola Snad se toho uz nedožiju.
barbucha Vím... ale když jsem kdysi slyšela ten rozhovor s Turůrkem, kde o tom prezidentství blábolil, tak jsem si taky říkala, že to snad nemůže myslet vážně a že pochybuju, že by se našli voliči tohoto dementa. A vida, nepředstavitelné se stalo skutkem ![]()
![]()
černá káva Naopak! Ber to taky, že kdyby mělo dojít na lámání chleba, tak každý hlas proti se bude počítat! ![]()
prďola Jo, mučedníček by se jim hodil.
barbucha ja vim, proc, ale jinak se to uz vyresit neda. Micina nemuze vest dve ministerstva 4 roky. Doufam. Moc si nedelam iluze, ze s nima Babis po odhlasovani imunity vybehne.
to
bylo na slepý střevo - a hned jsem si pustila další písničku ![]()
barbucha ja vim, proc, ale jinak se to uz vyresit neda. Micina nemuze vest dve ministerstva 4 roky. Doufam. Moc si nedelam iluze, ze s nima Babis po odhlasovani imunity vybehne.
To bych nezvládla ani já ![]()
Sweet Potato jj, hned si vzpomenu na to dojemné video natočené u strahovského stadionu po zradě kamaráda ... jedno voko nezůstalo suchý! ![]()
Mitzi taky nejsi zazrak shury seslany vulí necelych ctyr set tisic lidi, ktery smi vsechno a vsechno mu musi byt splneno (aspon podle jeho skromneho nazoru).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.