Samara to asi neni otazka na me, priznavam ze jsem si tu zkratku musela vygooglit
. Prispevek je jen ilustrace toho, jak se Macinka verejne vyjadruje o vysokych statnich cinitelich.
Aktuální česká politická situace
Jos A Rychetsky na policii nesel..
prosím tě, přestaň už s tím. Pokud se ten vtip dotknul, tak se dodatečně omlouvám.
jsem líná to hledat, ale bylo to o kaprovi, žádnému Andrejovi nikdo nevyhrozoval, dokonce to mělo otevřený konec. Bylo to vyjádření frustrace, ne výhrůžka.
Být to na mně, tak to neudělám, já bych na štědrovečerní tabuli totiž nechtěla mít nic, co by mi jakéhokoliv politika i vzdálené připomínalo.
Jos A Rychetsky na policii nesel..
Rychetskému to snad přímo napsal a vyžadoval od něj něco za něco? Toto je komentář z diskuze na Facebooku, dost jiná situace než zpráva napsaná přímo prezidentské kanceláři, nemyslíš? Stejné je na tom jen to, že Macinka je pořád stejné hovado.
Věřím, že celý případ s Micinkojc SMSkami bude žít svým vlastním životem => sdílení a sledování ostatními ministerstvy zahraničí a že to Micinku jako ministra odvaří... prostě karma. ( I když chápu, že Lavrov nadskakuje nadšením)
Jen je k vzteku ta související ostuda našeho státu ![]()
continuity mne se omlouvat nemusis. Ani se z toho nemusis vymlouvat. Jen pripominam, ze urcity veci jsou hnus.
Pinot Noir zpravu psal Kolarovi. A protoze je nekdo ubohy podly vemeno, tak je dal novinarum.
Nekrmte trolla, nekrmte trolla, nekrmte trolla![]()
barbucha Nebudeme to krmit a snad se to vrátí na Novinky...
Zase mrznout na demošce, to nemohli vydržet aspoň do jara?
V poradně jsou tipy na teplé kabáty ![]()
Mně na tom přijde nejvíc funny, že tohle někdo protistraně pošle písemně (!) a ještě s podpisem (!!). Za mě totální ztráta soudnosti. To je asi tak stejný level, jako kdyby mi žádost o úplatek dorazila do profesní datové schránky.
Toto si dejte, Petrosan komentuje Macinku na Nové, asi si ho fakt předplatim.
Ted jsem poslouchala nejake komentare a tam rikali, ze macinkovi naopak slo o to, aby to prezident zverejnil, proto to formuloval jako post na X a ne jen pragmaticky, protoze hlavne potrebuje svym volicum ukazat, ze se za Turka porad bije, protoze ma strach, ze jinak uz je nikdo nikdy nezvoli.
baltik To dává smysl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“