Samara takže můžou vydírat prezidenta, hajlovat na ulicích, vyhrožovat lidem atd.? Máme asi každá jinou představu o politické kultuře.
Aktuální česká politická situace
Jo jasně. Generál, předseda vojenskýho výboru NATO, nositel (mimo jiné) Řádu čestné legie, medaile Za hrdinství, Kříže za vojenskou chrabrost... jen tak mimochodem prezident republiky... se vyděsí k smrti mňoukáním nějaké micinky.
Zveřejnění SMS toho mňoukala bylo to poslední, co mňoukal čekal.
Zajímalo by mě, co na to říká padre Klaus - tady je vidět, že Micina se od něj nic nenaučil...
Samara kdyby byl vyděšený, tak by jmenoval Turka a bylo by. Není vyděšený. Chtěl ukázat na praktiky těch lůzrů, které vytáhl Babiš do funkcí jen proto, aby ho nevydali. Jestli s tímhle souhlasíte, opravdu nenajdem stejnou řeč.
Jestli by z neceho prezident mohl byt vydeseny, tak z toho, co se dostalo do vrcholne politiky.
Babis vlastne vubec nerekl, jestli teda Micka od nej opravdu mel "podporu v teto veci" nebo ne. Zase jen nejasne reci, ze on by to takto nestastne neformuloval.
nepochopila, prezident má stejná práva jako ženská z úřadu
A Lipavský snad někde hajloval, schvaloval násilí, nosil na veřejnosti nacistické symboly, podnikal na černo, stavěl na černo, neplatil daně? PP má problém s morálním profilem, kredibilitou toho člověka. To mu ukládá ústava.
prďola doted jsem si myslela, ze na policii se chodi od urciteho stupne nebezpecnosti. Pokud mi bude kolega vyhrozovat, uvidis, co ti udelam a ja pak podam TO, znamena to, ze se bojim a hledam zastani. Pokud by tam truhlik Micinka napsal, sprahl jsem se s rusy a dostanes okenitidu, tak je TO namiste. Znova opakuju, policajti se museli potrhat smichy.
Samara vaše pokroucené vidění světa mě děsí. Už chápu, proč Turkovi a jiným dezoláti tleskají.
Zveřejnění SMS toho mňoukala bylo to poslední, co mňoukal čekal.
Zajímalo by mě, co na to říká padre Klaus - tady je vidět, že Micina se od něj nic nenaučil...
Je to tak. Podle sebe soudím tebe - mafiáni a podobná svoloč nikdy nechtěli publikum, sám by v opačný situaci mlčel jak hrob. No, překvapení bylo asi velký.
Ale padre Klaus... já se obávám že má radost. Myslím že micina si bez jeho pokynů ani kravatu nevybere.
Torrah jojo, pokroucene. Tak pockame, co z tech polisu vypadne. Jo a tenhle znate? Koupila jsem si na vanoce ziveho kapra a pojmenovala ho Petr Pavel. Normalne se bojim zivou bytost podriznout a rika se, ze pojmenovane zvire nezabijes, ale tentokrat uvidime. Hahaha. Tak schvalne, kdo si vzpomene? Jedna se o vtip, ktery tu postovala jedna z vas.
Samara i kdyz ten text treba nenaplnuje podstatu trestneho cinu vydirani, ministr neni partner pro jednani s prezidentem na teto urovni, nema mu co narizovat, koho ma jmenovat. To muze pouze premier a ten od toho dal zjevne ruce pryc. A uz vubec by si ministr nemel dovolit ton, kterym ty zpravy byly napsane.
Samarajá bych to videla tak, že to opravdu nebyl první takový pokus a Pavel prostě už potřeboval už tyhle natahovacky ukončit. Ted už je to hotovo, mohl by Turka jmenovat jedině v případě, že tak rozhodne ústavní soud, všechny jiné cesty jsou už zasekane.
To s tím ukrajinský happeningem budu dělat, že jsem neviděla. Ještě pořád se tady veřejné akce a shromáždění tohoto typu neschvaluji, nýbrž oznamuji a pevně doufám, že to zůstane i nadále.
.
Samara postovala jsem ho já a kapr se jmenoval Andrej. Jen Andrej. Co si do toho kdo projektoval za to já už nemůžu.
Připomnělo mi to tento:
Můj kamarád Joan se topil ve Vltavě, křičel o pomoc, ale policajti si ho nevšímali.
Už si nevěděl rady, tak zakřičel: "Prezident je kokot!"
Jak to policajti uslyšeli, skočili za ním a vytáhli ho ven.
Policajt: "Teď půjdete s námi za urážku prezidenta republiky."
Kamarád: "Ale já jsem myslel toho amerického!"
Policajt: "Nás neoklamete, my velmi dobře víme, který prezident je kokot."
Samara Možná bych s vámi souhlasila, kdybyste neřekla jen A, ale dodala i B... prostě měl dát prezident Micinkovi přes hubu! ... souhlas! ![]()
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
No, ale z veselejsi stránky, došla jsem dnes k názoru, že by to Rakušanovi v premiérském křesle tuze slušelo.
... vy mate strach z miciny ...
![]()
![]()
![]()
Tedy já chápu, že někdo má diametrálně jiný názor něž já, ale tohle není nic jiného než trollení a urputná snaha podsouvat ostatním nějaké pocity, v které doufáte/věříte.
Ech! Reakce na vaše posty je jen ztráta času a energie ...!
Aby toho nebylo málo, v devět večer na XTV se bude k situaci vyjadřovat Motůrek.
Liesel tohle uz tu asi je. 
prďolahele zrovna u toho "vtipu" o andrejovi by mi TO prislo vhodnejsi nez u tech smsek. Bejt ten vtip o mne, tak se fakt bojim.
Jos a je ten IVK financovan z ruska nebo neni? Ptam se pro kamarada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“