Podle me je ted jedina moznost podani k ustavnimu soudu.
Aktuální česká politická situace
continuity Toto si dejte, Petrosan komentuje Macinku na Nové, asi si ho fakt předplatim.
Já asi taky. PM nemá chybu![]()
A Nacinka nepustil Enko na svou tiskovku.
baltik Já bych ten důvod viděla spíš někde jinde. Tutůrek se v rozhovorech, které měl ještě před aktivním vstupem do politiky, netajil tím, že má ambice stát se prezidentem ČR. Ostatně i proto se tak nechává leckde titulovat, proto není členem Motoristů (páč nestraník, že?
)... Takže mimo vysvětlení, že micínek je hovado , bych viděla další efekt v tom, že tímto začíná snaha o prosazení Tutůrka jako kandidáta proti svému úhlavnímu nepříteli.
Jistěže fabuluji, ale jsem moc zvědavá na další vývoj... ![]()
A nestane se nic, Už k tomu nemám ani slov. Včera jsem si říkala, že snad by muselo dojít na mrtvoly, aby voliči současné koalize uznali překročení mezí slušnýho chování. Ale pak jsem si vzpomněla, na Fica zapleteného do vraždy novináře Kuciaka a jeho přítelkyně
a asi by to tady dopladlo stejně. Já jsem fakt zhnusená.
DeníkN má teď předplatné na zkoušku jen za 29 nebo 49 Kč za měsíc. Jestli můžete, podpořte je. A kdo deník nezná, oni nejsou noviny současné opozice. To je jen teď šířená dezinformace. Zrovna bitcoinovou kauzu rozkryla právě Zdislava Pokorná, která teď upadla v nemilost Macinky.
notna az se vrati prezident a odmitne si sednout s Macíkem k jednomu stolu, bude to muset Babis zase nejak okecat. Ale to nejmenovani ministra se donekonecna tahnout nemuze, bud musi moturci dat jinyho kandidata nebo teda rozhodne soud.
Marbuša to je stejný jak Pavlova minulost, nejvic rozvědčíkují voliči agenta Bureše.
To je přesný!!
My máme v rodině v poslední době strašně dusno, v podstatě od voleb, kdy se moji rodiče segry ptali, co chce k narozeninám a ona jim řekla, že si přeje pouze to, aby už nechodili volit.
Pochopitelně je nasrala, pochopitelně volit šli... a kdyby aspoň Hrabiše, ale bylo hůř!
Já netuše koho, jsem se spravedlivě pustila do n***a , který chce být ministrem, a dostala jsem takový školení, že se už tři měsíce s rodiči nebavím a povinnou vánoční návštěvu jsem pouze mlčky přetrpěla. Naštěstí se účastnily i děti, tak moje ticho nikomu nepřipadalo divné.
Rodiče a jejich gerontparta si přeposílají samý s***ky koncipovaný dle not z Kremlu a mně je úzko, jak zblbli. Fakt jim přeju pevný zdraví, ale opravdu bych je už ráda zbavila práva volit. Ideálně všecky 80+ (moc se omlouvám cca 10% moudrých).
Mámy kámoška teď o víkendu za přítomnosti segry nadávala na prezidenta a jedním dechem adorovala svýho zesnulýho chotě (též velmi vysoko postavenýho lampasáka ČSLA).
Prej disident. Tak se ptám segry, zda ta milá ženština zná všechna jeho krycí jména a zda ví, kdy podepsal vázací akt. Segra odpadla. Žádnej disident a dokonce nebyl ani důvěrník nebo kandidát... neneee... spolupracoíval od 67 a i když ho v 68 jakože vyhodili z KSČ, spolupracoval dál a v roce 81 povýšil na agenta. Okamžitě v prosinci 89 si nechal složku zlikvidovat, takže se prd dozvím, ale tuším, že naši a jedni známí, co měli taky kontakty venku, byli právě ti, na koho práskal trvale, koho měl "za úkol". A to byli u nás pečený vařený...
Dneska senioři relativizujou všecko, co se nedělo jim OSOBNĚ.
A když jim řekneme my se segrou, jaký jsme měly potíže (já jen s komunistama v práci, segra byla i vyslýchaná STB a dodnes neví, kdo ji napráskal), tak nám řeknou co? Že se to NESTALO. Taky mě soudruh šéf se*uálně neobtěžoval a kdyby jo, mohla jsem si za to sama.
Takhle se chovají naši k nám a ve většině rodin je to prý dost stejný. Hlavně že oni chtějí respekt! Mně táhne na 60 a žádnej od nich nemám.
A nestane se nic, Už k tomu nemám ani slov. Včera jsem si říkala, že snad by muselo dojít na mrtvoly, aby voliči současné koalize uznali překročení mezí slušnýho chování. Ale pak jsem si vzpomněla, na Fica zapleteného do vraždy novináře Kuciaka a jeho přítelkyně
a asi by to tady dopladlo stejně. Já jsem fakt zhnusená.
Na Slovensku kvůli vraždě Kuciaka padla vlada. Že si pak Fica Slováci zvolili podruhé, je věc jiná, ale tam šlo také o to, že Ficovi se v mezičase nic neprokázalo. Takže byl při dalšího volbách ještě za nartyra. .
continuity Jj, já vím tu posloupnost a že neprokázalo. Ale ty jeho styky, názory a nenávist ke svobodě médií atd. A stejně byl znovu zvolený. Vždyť je to tady jak přes kopírák. Nějak nevidím světlo na konci tunelu.
notna no po tomto si tady snad občané zvolí rozumnou vládu, pak to zas vyhraje někdo jiný a tak furt dokola.
Ale teď to bude potřeba prostou hnout nejakymi protesty, jeden z cílů toho zveřejnění vidím, že si prezident řekl o pomoc. A viděli jste na IG status první dámy? Podle mne do ulic musíme mráz nemráz, pokud chceme aby znova kandidoval.
Jak řekl Havel: naděje není víra, že to dobře dopadne. Ale víra, že to má smysl, i když to nedopadne dobře.
Mitzi To musí být strašně stresující a moc dobře to rozumím. Mamka ve svém okolí byla jediná do poslední chvíle, která měla diametrálně jiné názory než její vrstevníci. Ale tyto neshody v nejbližší rodině musí být ještě víc stresující než "jen" obecně blbá nálada a znechucení z politiky.
Držte se! ![]()
Mitzi Soucítím též! Asi patřím v 70 -ti letým ke gerontům
, ale rozhodla jsem se už dávno stýkat POUZE se spřízněnými dušemi, a to i politicky. Duše mých rodičů se v nebi obrací a blízká rodina mého muže má naštěstí také rozum. Vím, že se těmto tématům těžko vyhýbá, ale pro tvůj další život bez stresu je budete muset vypustit, nebo rázně přerušit..., pokud se chcete stýkat.
continuity Podle posledního průzkumu to na nějaké prozření voličů nevypadá. Ano stále přes 30%. Ale už toho nechám, nebudu tu šířit svoji optimistickou náladu.
já to mám bohužel téměř ze všech stran, těžko odstrihnu voličku nejdřív Babiše a teď SPD, která potřebuje třikrát týdně pomoct s nákupem a vyvenčit psa, ale je to k zblazneni.
Na Slovensku se zas jede nepřítel lidí Zelenskij a pak velmi slušně situovaná rodina, kterou jsem neviděla několik let, stráví hodinu diskuzí o Energo pomoci (státní dotaci na energie), konkrétně na kterou z několika nemovitosti, které vlastní, ji dostali, a proč ne plošně na všechny jako v Rakousku. Peklo může mít mnoho podob.
Mitzi To je mi moc líto. Nejbližší rodina...
prďola ano vidim, protoze vydeseny je. Jinak by nad tim mavl rukou. Pokud ma nekdo strach z Micinky, tak mi prijde jeste srandovnejsi nez motoristi.
ja ho tedy vydeseneho nevidím. Podle mě se jednoduše nasral, protože možná to nejsou první smsky nebo podobnej tlak od mikiny a že už toho má dost.
těší mě, jak se k tomu postavili Piráti (ač je nevolím a mám výhrady) a zejména mladé pirátky, které si to ve sněmovně strašně vyžíraj od machistických egoistů a oplzlých staříků

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“