Tvl, viděli jste tu tiskovku prezidenta?
Macinka se úplně utrhl z řetězu.
Tvl, viděli jste tu tiskovku prezidenta?
Macinka se úplně utrhl z řetězu.
continuity Neskutečný!
continuity Vypadá to, že dal v hospodě kolovat mobil. Jsem zvědavá na Babiše.
Tipla bych si, ze budou tvrdit, ze je to podvrh.
Náhodou jsem na to padla a tvl! Úplně mi zatrnulo, fakt se mi udělalo mdlo. A když jsem si tu sms přečetla... jako nemam slov! Nemam!
To ta nula vyhrožuje občanskou válkou nebo co?!
barbucha kohwbitace je, že budou prostě klást prezidentovi odpor.
Třeba Okamura se včera nechal slyšet, že mají ha stole seznam jeho zahraničních cest a že se "uvidí"...
To mi dělá nejmenší problém poslat prezidentovi na reprezentaci.
continuity Vypadá to, že dal v hospodě kolovat mobil. Jsem zvědavá na Babiše.
Bureš to neohroženě zapře.
Kristepane, nakonec budem dělat sbírku na prezidentovy cesty ![]()
Pitomio s tímhle vyhrožoval už od začátku. Já nevim co si myslej - že sebou ausgerechnet Pavel nechá bez odporu vorat?! Takovejma nulama?!
Já jsem se musela po první bezprostřední reakci totálního zhnusení smát jak ten slizkej kriplík vyhrožuje, že bude žalovat v Bruselu... ![]()
![]()
continuity JO! To je neuvěřitelný. Nula vyhrožuje válečnýmu hrdinovi ![]()
Babiš bude neohroženě mlčet. Okamura vykládat nenávistný nesmysly. Macinka pomlouvat v Bruselu... ehm, tam ho fakt nikdo nebere vážně. Turek mlátit pěstičkama, že ten post chce a chce a chce.
A tu kompetenční žalobu stejně nepodaj, protože by se mohlo stát, že za a/ ji prohrajou a za b/ na Turka vyplavou daleko větší průsery
Edit: moc doufám, že karma už konečně začne úřadovat
prďola Teď to čtu a do smíchu mi teda není. Je možné, aby prezident podal trestní oznámení na vydírání členem vlády?![]()
Mě by zajímalo, co ten Turek na Micinu má, že se ten za něj tak bere. V podstatě i za cenu vlastního ohrožení ![]()
Korsičanka Tak on chce Micík vstoupit do učebnic a řekla bych, že má splněno ![]()
To, že je Klausův podržtaška mimo, mě nepřekvapuje. Ale řekla bych, že tady se přepočítal i Bureš svým držením huby.
barbucha to mi vrtá hlavou už dlouho... jestli on mu Turek nevyhrožuje rozlukou od vztahu, stolu, lože... to víš, zamilovaní blázínci dělaj bláznivé věci ![]()
barbucha pobavila me ta glosa, ze prezident ma pro boj ve slozitem terenu pomerne vyvinuty cit. Jinak je to teda zase propad do dalsiho kruhu pekla, ta nase politicka scena fakt nema dno.
Tohle jde za Babisem, ktery ty nuly volene jednotkami % lidi, kteri prisli k volbam, dostrkal do takovych funkci.
prďola Já nevím, zda by příčetný člověk chtěl tímto způsobem vstoupit do učebnic![]()
Mám normálně pocit, že počínaje OČ začíná i na Západě (rozuměj i u nás) ZASE období nepříčetných státníků![]()
Korsičanka to už podali, policie potvrdila, že to přijala.
už aby bylo to hlasování o nevydání těch zmetků za náma...
jsem z toho teda v šoku, takovej hnuj ty esemesky! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.