Kokoska a už se podíval na tom svém novém super globusu, kde leží Aljaška? To jen takový detail k těm vzdálenostem.
Čekala jsem totální tragédii, ale je to čím dál horší...
Kokoska a už se podíval na tom svém novém super globusu, kde leží Aljaška? To jen takový detail k těm vzdálenostem.
Čekala jsem totální tragédii, ale je to čím dál horší...
Asi naivně jsem si myslela, že díky tomu, co nová koalice předvádí, někteří jejich voliči procitnou. Podle průzkumů to tak není a překvapuje mě i ten veřejný prostor. Heroine udělal oslavný článek s Taťánou Malou, Čestmír Kopecký od voleb má taky některé posty docela sympatizující s Ano. Se mi bortí takové ty jistoty, kde si člověk v klidu počte nebo něco poslechne.
999 Kecy a politika mám taky ráda. Akorát mě štve Petros, který by mohl Pečínku víc nechat domluvit. A taky mi přestat opakovaně lézt do snů ![]()
notna Erotických? :-))
Kokoskanení glóbus, jako glóbus...

Lama_z_Lana jestlipak na nej dostal dotaci?
notna Erotických? :-))
Tak daleko ještě nejsme, zatím flirtujeme. Ale štve mě i v tom snu. On i flirtuje tím svým arogantním způsobem ![]()
Hlavně vubec nechápu, proč mi leze do snů. Jako chlap se mi vůbec nelíbí ![]()
![]()
notna Oni ti arogantní týpci někdy mají co do sebe :-).
Pokud se alespoň par Babisovych voličů půjde na ten glóbus podívat, dobře i tak.
Ono to strategický význam pro Státy má, pokud Rusko bude pálit balistické střely na USA, tak cílem není Aljaška.
Ale to nijak neomlouvá Trumpa, hlavně je v situaci, kdy s ním Dánsko doteď spolupracovalo.
USA "mají na Grónsko už dlouho smlsnuto". Poprvé v roce 1867 ministr zahraničí USA William H. Seward zkoumal možnosti koupě Grónska a možná i Islandu. Neprošlo to kongresem...
tady víc

Tak daleko ještě nejsme, zatím flirtujeme. Ale štve mě i v tom snu. On i flirtuje tím svým arogantním způsobem
Hlavně vubec nechápu, proč mi leze do snů. Jako chlap se mi vůbec nelíbí
No jo, ale charisma prostě má, i když nemá vlnu na čele jako Bohumil ![]()
Marbuša Tak budu ráda za Petrose. Když už mi musí někdo z těch dvou lézt do snů![]()
"Proč vchazis do mych snu má lasko, kdyz nemuzu v noci spat,........

Babiš chodil asi do rovnakej pomocnej školy ako naša politická elita, to s tým globusom by kľudne mohol Danko zo seba vypustiť.
barbucha bohuzel tam je rovnitko. Lavrov uz si to pochvaluje, pry se probudily zdrave narodni sily. Nakopat jim p*del!
Národní síly! To myslí asi slovenskýho premiéra a japonsko-korejskýho předsedu sněmovny?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.