já ti nevím s tím Pavlem, podle mne je za tím něco jineho. Navic už se nechalo slyset Aero, že by jim dodali ty stávající skyfoxy. Jestli to není ten turecký bazar
Ale nejsem doma a muže hned tak neuvidím, abych se přeptala, co si o tom myslí.
já ti nevím s tím Pavlem, podle mne je za tím něco jineho. Navic už se nechalo slyset Aero, že by jim dodali ty stávající skyfoxy. Jestli to není ten turecký bazar
continuity tak z celý EU zatim jen Maďarsko...
RoSa jo a putim to chce zaplatit těmi zmraženými aktivy. Třeba by zatahnul i pro Orbána. ![]()
Vypadá to, že už došla trpelivost i Macronovi, odmítnul se v Davosu setkat s Trumpem a odletěl si domů a teď se tohle. ![]()

continuity na 3 roky je to zadarmo
continuity no on v Davosu Unii trosku sprdnul Zelenskyj, ze by se mely ty ruske tankery zastavovat.
notna
Rozhodně je to zajímavý. Jsem zvědavá, co z toho vyleze.
Kokoska no jenže ty peníze bude potřeba sehnat, což by pro ně nebyl zas takový mentální problém, prostě zatnout sekyru. ale myslím, že jejich voliči by nebyli nadšení, že se ma vrazit tolik peněz do Gazy. ![]()
continuity myslis, ze "chceme svetovy mir" uz neobstoji?
Asi takto

continuity myslis, ze "chceme svetovy mir" uz neobstoji?
Pokud můžu soudit z toho vzorku chcimiru, co mám k dispozici já: oni ho chtějí, ze dvou důvodů: jednak se boji, že Putina opravdu naštveme a pak se válka přelije k nám a druhak to nechtějí platit.
Ani jeden z těch důvodu nepokládám za validní, aby bylo jasno. Muž tam tři hodiny trénoval krizovou komunikaci, ale nevedlo to k posunu. Aspoň se nezhadali do krve, což je vlastně dobrý výsledek.
A tos ještě asi neviděla diskusi pod tímtéž na FB
Snad z 99% samej závistivej dezolát, svině jedny zasraný! (sorry, to už prostě jinak nejde nazvat)
Až zas budou nějaký výživný záplavy co jim odnesou (nepojištěný) baráky nebo vichřice střechu nad hlavou, nebo pěknej ohníček... to zas bude breku a volání po solidaritě a finanční pomoci! Ani halíř nebude!
Se přiznám, že když byly poslední záplavy na severní Moravě, přispěla jsem na vyplavený psí útulek. Představa, že přispěju voliči Babiše, který nadává na Fyalovu drahotu mi nedělala dobře.
Marbuša Hele, tady je to fakt tragédie. V Opavě vymysleli lavičku V. Havla, platit to bude, myslím univerzita. Na fb anketa, jestli jo nebo ne. Bylo tam 250 příspěvků a tak 220 je naprosto negativních typu "co má ten ožrala, co společného s Opavou", atd.....
brrr Kde se vlastně vzalo, že Havel je ožrala? Jako problém s alkoholem určitě měl, ale nikdy nikde snad nevystoupil ožralej. A proč to vadí zrovna lidem, kteří volí ožralu Zemana? To by zasloužilo odbornou studii...
Marbuša Protože Zeman nebyl ožralý, měl přece chřipku.
Marbuša to je stejný jak Pavlova minulost, nejvic rozvědčíkují voliči agenta Bureše.
brrr Ono mi to spíš připadá, že tragedie je to na FB. Psala o tom nedávno i Obermannová, když se vypisovala o tom, že je dlouho bez důchodu. Na FB jen nenávistné komentáře, na IG podpora. Asi to souvisí s věkovým složením uživatelů.
leona mp jako já jsem se k p. Obermannové nevyjadřovala, ale tam si fakt naběhla na vidle sama. Protože na tom kdy dostaneš důchod, záleží hlavně na tobě, jak včas to začneš vyřizovat. A i podle toho co psala sama, tam šla, až když už jí naběhl důchodový věk. A ono to fakt tak čtvrt roku trvá, proto všude píšou, aby si to šli lidi vyřizovat dřív. Ale tak zas je to materiál na článek, zvíří vodu a píše se o ní, že. Článků o tom, kdy si vyřizovat důchod, je na netu plno. Že by si je paní neuměla přečíst, tomu tak trochu nevěřím. Třeba tady
A zavolat si na správu sociálního zabezpečení nebo se podívat na jejich stránky taky není úkol hodný Herkula.
Přesně tak, radši, když už přispět na sbírku v Čechách, pošlu na psí útulek (nakonec buldočci ode mě dostávají pravidelně
).
Co se Havlova alkoholismu týče, největší legrace je nejen ten zářnej příklad Zemana, ale hlavně že to výblitky pocházej od tvorů, který se pravidelně vožerou ve svý putyce jak doga ![]()
Já už s našimi spoluobčany ztratila nejen trpělivost, ale i ten minimální soucit kterej jsem kdy měla.
Tak skuhrání Obermannový mě dojímá asi tak jako skuhrání rudý Obermeierový. Ta taky umírá hlady. A Obermannová, která by za pár šupů prodala vlastní babičku... jako patrně z nedostatku babiček prodala aspoň Havla... si vůbec žádnou podporu nezaslouží. Na tom IG se asi vyjadřujou jen její skalní fanoušci nebo se tam ("nevhodné") komentáře líp mažou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.