Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 09:07
Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 10:33

continuity uz je tam o milion vic. Taky jsem neco poslala, snad to vsechno aspon trochu nekomu pomuze. A nasi papalasove sedi pekne v teple a syslej letadla, ktera by mohla aspon par dronum zabranit v rozsirovani ty beznadeje. At to klidne hnije v hangarech, my to potrebujem. Zajimalo by me, cim by nas ta obrovska sila ctyr letadel spasila a cemu by mohla chybet. 

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 10:38

Kokoska

na ty letadla nemám nějaký pevný názor, třeba Mikulecký, o kterém si myslím, že má všech pět pohromadě (a navíc je pomáhal zavádět v Iráku), si nemyslí, že je to dobrý nápad. 

Ale to je fuk, akorát mně ničí, když je pod tou sbírkou russký troll, který řve, ať pomáháme za svý.  já jiné než své peníze opravdu nemám a nespravuji.  

Offline prďola
4395 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 10:54

continuity Já se zrovna vrátila s hafanem z vycházky a říkala jsem si, že když nefouká vítr, tak i to mrazivé počasí je fajn... když se člověk má možnost vrátit do tepla. Přispívám pravidelně, ale tohle potřebovalo příspěvek navíc.

Ti dementní geronti u moci kam se podíváš mi pijou krev!

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 10:54

continuity nasla jsem si nejaky clanek, kde o tom M. mluvi. Ona i Cernochova rikala, ze to nejde. Jsem samozrejme laik a vim o tom malo, ale porad si myslim, ze nase obranyschopnost neni zavisla na ctyrech letadlech. Ze vsechna nase letadla by sama o sobe znamenala hodne malo, stejne jako vsechna nase vojenska technika, pokud by se za nas nekdo nepostavil.  Dobre, mohlo se rict 4 je moc, prodame vam dve. Ale jsem rada, ze lidi reagujou a jsou ochotny pomoct, treba kapkou v mori.

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 11:28

Já se tak STRAŠNĚSTRAŠNĚSTRAŠNĚ STYDÍM za tu verbež, co nás teď reprezentuje.

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 13:56
Reakce na continuity:

Ale to je fuk, akorát mně ničí, když je pod tou sbírkou russký troll, který řve, ať pomáháme za svý.  já jiné než své peníze opravdu nemám a nespravuji.  

​A tos ještě asi neviděla diskusi pod tímtéž na FB Snad z 99% samej závistivej dezolát, svině jedny zasraný! (sorry, to už prostě jinak nejde nazvat)

Až zas budou nějaký výživný záplavy co jim odnesou (nepojištěný) baráky nebo vichřice střechu nad hlavou, nebo pěknej ohníček... to zas bude breku a volání po solidaritě a finanční pomoci! Ani halíř nebude!

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 14:00

Tech 15 tacu za globus byla dobra investice! Dneska uz Babis hlasa, ze Gronsko jasne patri Dansku. Nebo to spis bylo tim, ze Trump ohlasil, ze silou to tam nezabere, a tak uz muzeme mit nazor?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2026 14:37

Kokoska tři dny civěl na ten glóbus, než to zjistil

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 15:28

Evaeva mozna mu to vysvetlili v tom Davosu

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 15:30

Kokoskahlavně doufám, že to Rutte vysvětlil Trumpovi. 

On možná i Pavel trochu požhavil telefony, není možné, aby tam neměl kontakty. 

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 15:33

continuity co Trump dneska rika, muze byt za chvili zas jinak, ale doufam, ze ho v tomhle nejak urejdujou. Co jsem cetla, uz to bylo moc i na nektere republikany. Jsem zvedava na ty jejich Midterms.

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 16:10

Kokoska no bylo to moc už na kdekoho. V řebříčku nepopularity možnost Grónsko koupit předběhla už jenom možnost ho obsadit. 

Nějak jsem zachytila, že to musí zvládnout do dubna, aby se do midterms na to zapomnělo. Tak jak snad bude od těchto skopičin alespoň na chvilku klid. 

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 16:55

Než vypadnu do víru velkoměsta, dva příspěvky. 

Výsledky, prý spolehlivého USA průzkumu 

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 16:56

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 17:20

Česká republika ve čtvrtek 22. 1. 2026 oznámila, že rovněž dostala pozvání do Rady míru.

Článek zde

Tak to jsem zvědavá. Nějak si neumím představit, že by náš prezident seděl v radě s Putinem a Lukašenkem. Naopak si umím představit, že naše vláda o to bude stát velmi.

Offline notna
9011 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 17:21
Reakce na Kokoska:

continuity nasla jsem si nejaky clanek, kde o tom M. mluvi. Ona i Cernochova rikala, ze to nejde. Jsem samozrejme laik a vim o tom malo, ale porad si myslim, ze nase obranyschopnost neni zavisla na ctyrech letadlech. Ze vsechna nase letadla by sama o sobe znamenala hodne malo, stejne jako vsechna nase vojenska technika, pokud by se za nas nekdo nepostavil.  Dobre, mohlo se rict 4 je moc, prodame vam dve. Ale jsem rada, ze lidi reagujou a jsou ochotny pomoct, treba kapkou v mori.

​Taky jsem slyšela Mikuleckého, jak píše continuity On to vysvětluje, proč to nejde. Byl s ním rozhovor na CNN prima. A dává to smysl. Mě na tom udivuje, že to neví Pavel a vůbec na toto téma diskutoval, protože to zdůvodnění, proč ne, je už z roku 2023 a nedošlo k žádné změně.

continuity Díky! Jsem tu sbírku vůbec nezaznamenala.

Offline RoSa
9910 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 18:10

Kokoska 

Petr Honzejk@PetrHonzejk·1h

Možná to pan Donald Trump netuší, ale Světová rada míru tady už jednou byla. Vznikla v roce 1950 z popudu Josifa Vissarionoviče Stalina financoval ji Sovětský svaz, za jehož zájmy také kopala.

https://x.com/Posledniskaut/status/2014276856745189431?s=20

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 18:15

RoSa Ale tohle bude TRUMPOVA Rada míru, to je něco úplně jiného! A dostane za ni jistě Nobelovu cenu! A jestli ne, tak pošle do Norska všechny Putinovy ponorky!

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 19:43

Kokoskanaše vláda o to stát spíš nebude, je tam dost drahé členství a Macinka už se nechal slyšet, že na to nemáme