Mulen ne nepochopil![]()
Aktuální česká politická situace
continuity tak Babiš čim víc je ve stresu, tim hůř mluví česky
Bartkovský na twitteru zase glosuje v přímém přenosu...
continuity Působí strašně zpomaleně.
RoSa nene, toto není jeho obvyklá českoslovenština. Mám pocit, že má těžký/ neohebny jazyk. Někdo to má opilej nebo já třeba, když mám zánět slinné žlázy.
Lenka22 nemáš prosím odkaz na Bartkovskýho?
continuity díky, akorát jsem šla loudit o odkaz
999 to jsou, bych si tipla, instrukce, jedině zpomalením je schopnej se trochu kontrolovat. Hele, cvičej to už několik týdnů, pochval ho
Edit: beruzpět, píchli mu něco, aby se furt křečovitě usmíval ![]()
Ta fistule!
Babis to dela genialne tou kritikou vlady, i kdyz na to se ho vlastne neptali a mluvit o tom nemel. Ale presne tohle chteji lidi slyset. Mimochodem, jediny Pavel rekl, ze by z pozice prezidenta vlade pomahal v urcitych otazkach.
Nejslabší v celé debatě na Nově je Koranteng ![]()
bram me prijde docela dobrej![]()
Kokoska no geniálně... Jinak mluvit neumí přece. Tohle posloucháme rok. Trochu nuda.
Mulen mně taky
RoSa nene, toto není jeho obvyklá českoslovenština. Mám pocit, že má těžký/ neohebny jazyk. Někdo to má opilej nebo já třeba, když mám zánět slinné žlázy.
Celý měsíc ho učili nepištět, nehýkat, artikulovat, mluvit srozumitelně. Toto je výsledek. Je to zvláštní, ale účinné, obávám se.
To sledovani casu je tak protivny!
Sweet Potato no ale uz pisti. Moc to nepomohlo.
"Ja vam reknu, proc mam pravdu!"
Mulen já se teda nedívám celou dobu, ale přijde mi chvílema zmatenej, párkrát jsem měla pocit, že si protiřečí, furt řeší ty časy.. zdá se mi to takový nějaký.. béčkový :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“