viktorka_od splavu Podle mě tím myslela "všechny tři, co jsme měli doma". Můj projekt přečíst všechny verneovky mi kdysi vydržel několik let a zůstal samozřejmě nedokončený.
Aktuální česká politická situace
Kurnik nemoh by ten tajtrlík odtáhnout zpátky a zkusit štěstí tam? Měl by to prakticky v kapse, žádný zle!
barbucha no, jediný, co se u toho dá vyvodit je, že na nás Slováci maj furt pifku, ne že by ho zvolili i sobě! (Jen podle nadpisu, článek jsem nečetla, přiznávám..) ![]()
Jako že ho podporujou (by podpořili) schválně - proti nám?
Tam se píše, že bejt to na nich, stačí mu první kolo
ovšem je to tak: v českých prezidentských volbách. Já hloupá z toho vyvodila, že nám ho záviděj ![]()
(Pifku?! Za co? Jsme je snad okradli nebo co? Chudáci ti co tady žijou, musej strašně trpět!
)
barbucha Já bych to nezobecňovala. Hlasovali čtenáři serveru Pravda.
barbucha neee..to byl ode mě jen takovej prostoduchej vtípek

Taky to tak mám. Sama ze sebe jsem překvapená, jak na mě funguje "řád a klid".
(Akorát se někde zatoulal voličský průkaz. Dneska odpoledne musím zavolat starostovi, naštěstí mám nějaké plány B, v nejhorším to do trvalého bydliště stihnu...)
Na to pozor, jak jednou máš vydaný voličský průkaz, musíš volit s ním. Já na vysoké sedávala ve volební komisi (a můj bratr tam je ještě teď), a ti lidé, co měli voličský průkaz, byli v seznamu skrtnutí. Takže když přisli, že nakonec nikam neodjeli, tak jsou volit jako obvykle, posílali jsme je domů pro průkaz, protože jsme jim prostě obálku bez něj vydat nesměli. Je to ochrana před tím, aby někdo volil vícekrát na různých místech.
Zuzuli Já vím, chtěla jsem zjistit, jestli nedorazila ta moje žádost k němu (to bych jela do trvalýho bydliště s občankou), nebo se zatoulaly voličské průkazy na cestě od něj ke mně (to bych šla zbuntovat poštu, ať to koukají najít). Ale zafungovalo kouzlo "postěžuj si na Parfumánii", obálka s průkazy čekala ve schránce!!
a takovej to byl hezkej páreček...
RoSa Přebíjím.

Sweet Potato týjo, to je Balkán! fakt rumunskej skořápkář
RoSa Sweet Potato Ježkovy, kam na to chodíte? ![]()
Nám doteď nedorazily volební lístky....nevím, co si o tom mám myslet. Co vy ostatní z Prahy 5? Asi je máte, co by se to tu už probíralo....
eM Já na to narazila na tvitteru. Ale jsou to fotky, které on (teda, on, jeho marketéři) dává na svůj profil.
Lenka22 já je mám snad už 14 dní (Smíchov teda)....
Lenka22 To máš fuk, dají ti je ve volební místnosti.
Myslela jsem, ze v te poslední debate budou vsichni a oni to zase rozdelili :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“