Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:22
Reakce na continuity:

Ounz barbucha tak spousta Slováků si myslí, že Zeman není zas tak špatnej prezident. 

Na Čaputovou mají pifku, že moc fancy ( co čtu jako progresivní). 

​To proto, že ho nemaj 10 let na krku!

Za Čaputovou by měli děkovat osudu vstávaje lehaje... ta aspoň vypadá a chová se jako Evropanka, ne jako mužik ze sibiřskejch bažin.

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:31

Včera jsem tu debatu dala! Teda s krátkejma přestávkama kdy jsem se musela jít vydejchat (typicky po Burešovejch výronech).

Bohužel tajtrlik zamečel jen jednou... a sice neodpověděl na konkrétní otázku snad ani jednou, jeho voliči asi ale zklamaný nebyli

Zubejda Nerudová z toho vyšla celkem dobře, asi její nejlepší výstup (musím uznat za skřípění zubů).

Pavel se do toho měl víc položit, generála si představuju teda jinak než že občas nevýrazným hlasem přičiní větu holou. Sec mazec, měl tajtrlika zadupat do země! To Nerudová byla desetkrát útočnější, co se Agrofertu týče... Kdybych dala jen na debatu, tak ho nevolim

Jinak to vypadá, že na Hradě bude tak jako tak sedět lidumil, hotovej světec, kterej nejen že lidem zajistí levný vajíčka, ale samoživitelkám bude chodit sám a za svý nakupovat. To bude ráj na zemi! Hezky si notovali

Offline Korsičanka blogger
13293 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:21

barbucha Jak ráda já tě čtu!

Offline Lenka22
2519 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 12:17

barbucha mluvíš mi z duše...

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:07

barbucha přesně, Pavel byl sice jasnej a stručnej, ale mohl víc

teď poslouchám debatu na Rozhlasu a taky mazec. Bašta absolutně mimoň, krásně mluví Hilšer a Fischer.

Pavel standartně, jak ho známe. Zbytek nějak nevnímám. Jo Diviš občas glosuje trapným vtipem.

A viděla sem ráno průzkum vs. relaity prvního kola v roce 2013. Fischer byl favorit na druhý místo a prd. Tak třeba se ty výzkumy letos taky pletou a do druhýho půjde Pavel s Nerudouvou nebo Fischerem

Offline luciole
1198 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:31

martek01 

Jo, jo, ty předvolební průzkumy před deseti lety byly hodně mimo...

Předvolební průzkumy byly opět mimo

Offline Mulen
4908 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:32

Co to tam ten Bašta plácá? Že kdo mu vyslovil podporu, ten je perzekvován

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:34

Ccc nějaký debaty, bookmakeři už maj jasno, vyhraje Petr Pavel. 

Offline Leny
265 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:45
Offline Marbuša
1364 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:45
Reakce na Kan:

Ccc nějaký debaty, bookmakeři už maj jasno, vyhraje Petr Pavel. 

​Hele a jaké šance tenkrát dávali Drahošovi? Neprudím, jen si to nepamatuju, tak nějak v hlavě mám, že jsme byli přesvědčeni, že to je jasný, že to D. vyhraje. 

Offline RoSa
9910 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:48

Marbuša no ale pak přišly ty billbordy s imigrantama - to byla hrozná sviňárna! čekám a bojim, co vytáhne ta krysa, jestli postoupí...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:50

Marbuša Neber mi prosím naději, jak to bylo s Drahošem vůbec nevím. Já si teda vsadila, ale Eurojackpot, protože se od půlnoci zdá, že tohoto třináctého bude můj šťastný den. Moje mimi udělalo zkoušku z Matiky.

Offline Mulen
4908 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:55

Kan Marbuša To bylo až v druhém kole ne?

Teď jsem se dívala na výsledky z roku 2013 a 2018 a celkem mě překvapilo, že to bylo v druhém kole zhruba fifty fifty, to už jsem si nepamatovala.

Online Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:57

Kan Šikovné mimi.

Online Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:59

Tož jdeme na to!

Offline Marbuša
1364 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 14:00
Reakce na Kan:

Marbuša Neber mi prosím naději, jak to bylo s Drahošem vůbec nevím. Já si teda vsadila, ale Eurojackpot, protože se od půlnoci zdá, že tohoto třináctého bude můj šťastný den. Moje mimi udělalo zkoušku z Matiky.

​Gratuluju a půjdu si dnes taky vsadit, třeba se mi spojí šťastná volba se dnem, kdy se stanu milionářem

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 14:13

S kolegy jsme si dnes snazili predstavit, ze s kandidaty ztroskotame na opustenem ostrove (doporucovala to na tw hejtmanka peckova) a tuze jsme se ruznym predstavam nasmali.

tak stasnou volbu vsem!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 14:14

Marbuša Je tam miliarda, takže se staneš miliardářem. Tak hodně štěstí!

Sweet Potato Díky.