continuity jo, překvapení, škoda... byl užitečnej, kradl hlasy Babišovi... ale myslim si, že se mu voliči na nějaký doporučení vyprdnou...
a Nerudová zas jak leklá ryba... Bašta výbornej dědeček hříbeček...
continuity jo, překvapení, škoda... byl užitečnej, kradl hlasy Babišovi... ale myslim si, že se mu voliči na nějaký doporučení vyprdnou...
a Nerudová zas jak leklá ryba... Bašta výbornej dědeček hříbeček...
Stredula mel nejaka 3%, to by podle poslednich cisel asi Nerudove moc nepomohlo. Ale jednak se to takhle scitat neda a taky ta spolehlivost pruzkumu je diskutabilni. No bude to nervak.
Kokoska pro mě jsou přijatelní i generál i Nerudova, i když v případě, že bych k volbám šla, hodím to nejspíš Pavlovi.
A myslím si, že Babiš to nevyhraje, to je hotová vec. Takže spíš si říkám, že alespoň bude o víkendu trochu zábava. Už si chystám pletení.
razorblade chudák ten kolega, co si vylosoval Středulův volební štáb... kam půjde?
Na internetech poprask. Komunistka Konečná zuří. Je to prý podraz na voliče.
Myslím, že Středulovi voliči to hodí nejspíš Babisovi nebo Baštovi . Nerudove určitě ne.
razorblade chudák ten kolega, co si vylosoval Středulův volební štáb... kam půjde?
Pařit![]()
Ne, nehodíme.
Kokoska Já jsem to neviděla, ale volal mi taťka a taky si stěžoval na příšerný make-up
.
A Středula vysvětlil to svoje odstoupení nějak? Myslím si, že je škoda, že odstoupil, byl jediný rozumný kandidát pro levicové voliče.
Zduvodneni zde
dzizisketa ok, tak tebe s manželem si škrtám ![]()
RoSa kolegyne, co mela jit ke Stredulovi, byla jeste priakreditovana ke mne k Pavlovi, tak pujdeme spolu. A nebo vysoupneme z jineho stabu praktikanta :)
Stredula vyhlasil, ze odstupuje a podpori a bude volit Nerudovou.
A dneska metrostav dostane milost.
Fakt nevinen? ![]()
OliveOyl taky na to čumim
Hupsiš
Jsem poněkud... rozčarovaná.
chce se mi zvracet
Pinot Noir já taky..
tyjo musím se trochu uklidnit, v mé hlavě už naší nebohé zázrakem očištěné oběti politického procesu letí preference strmě vzhůru a vítězí hned v prvním kole voleb nebo tak něco
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.