OliveOyl Taky mi brada spadla hodne nizko. Uz chybi jenom aby nahradil muze v akvariu.
Aktuální česká politická situace
Co to jako je? Si s námi jednoduše vy..... p.... Cítím se velmi, velmi frustrována.
Nenenenenene
Proto to k všeobecnému údivu teď před volbami neprotahovali???
Je mi úplně zle. A bojím se moc.
Malá naděje je, pokud se Šaroch odvolá. Jestli neodvolá, je to sráč.
Beranka a on ale bohužel je... už jednou to zastavil.
Karoleena se bojím, že to je reálný scénář.
Pinot Noir přesně tak, státní zástupce se odvolá, ale k ničemu to nebude.
Pinot Noir říkám, že se musím uklidnit, ještě mě v tom podporuj!! :D
ach jo, mám za to, že teď by se ještě víc než předtím hodilo, kdyby to Hilšer a/nebo Fischer položili, ale toho se, stejně jako Babiše v teplákách, taky nedočkáme
Í: Podle soudce Šotta se v kauze Čapí hnízdo neprokázalo, že by skutek popsaný v obžalobě byl trestným činem.
chápu to dobře, že to posral Šaroch?
Ono to bohužel dává smysl.
Karoleena taky mě napadlo, že by Fischer s Hilšerem mohli spolknout svoje ego a odstoupit a podpořit Pavla nebo Nerudovou...
No po dnešním wtf rozsudku jsem se definitivně rozhodla, že budu volit strategicky. Včera jsem byla ještě na vážkách a chtěla volit jako vždy první kolo srdcem druhé proti debilovi.
Hahá. Jo takhle my tu žijem tečka cz
Celé to padá na hlavu Šorocha...
já si teda myslim/doufám, že s jeho volebníma preferencema tohle moc nehne - vždyť on naopak má spoustu voličů, kterejm vůbec to stíhání nevadilo, ba naopak ho litovali, povzbuzovali, drželi palečky...
Vůbec jsem nečekala, že by dostal něco víc než podmínku. Ale zproštění viny? ![]()
Tedy tomu říkám pondělní ráno ... myslela jsem, že jde o nějakého divokého kačera a ono ne. Jak je tohle možné
. Teď je to již v podstatě nezvratné, že?
Celé to padá na hlavu Šorocha...
Přesně tak, jde to za Šarochem. Soudce mu to v zdůvodnění v podstatě otloukl o hlavu.
whiskas Šaroch se může odvolat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“