Šiš sebereflexi jsem nemyslela. Jen, že musí vědět, že Šott jeho spřízněná duše určitě není.
Aktuální česká politická situace
Achjo. Teď se ještě do sebe pustí Nerudová s Pavlem a po volbách nám zbudou jen oči pro pláč..
To se ale taky dalo s ohledem na jednotlivé kandidáty očekávat, že ty poslední dny půjdou gentlemenské rukavičky dolů.
bram Nerudová je pitomá, když ji urazí sdělení, že ji někdo pokládá za experta v jejím oboru natolik, aby využil její služby.
Kokoska no ale mně to přijde, že sedla na lep.,je to tak šibalsky zformulovaný od dědka, teď vypada nevinně, ale rejpnul si a moc dobře věděl imho, co dělá..
Kokoska Tak trošičku chápu tu reakci zrovna na "účetní", u nás je tahle profese mnohými chápána jako lepší administrativní síla, navíc zbytečná a obtěžující :-) , ale reakcí jako takovou se zbytečně shodila, jako malá holka, která brečí, že ji velcí kluci nechtějí vzít do hry. Kdyby reagovala, že je nabídkou poctěna, a ona sama by naopak neváhala svěřit Pavlovi organizaci stráží Hradu, řekla by totéž, ale s větší elegancí.
Isca Vede Ustav ucetnictvi a dani, tak mi tvrzeni, ze je expertkou na ucetnictvi neprijde hanlive. To spis ona tu pozici ucetni tak jako snizuje, kdyz se tolik ohradila. Ale je to protivne, dva normalni kandidati jak deti na piskovisti fakt.
Kokoska nojo, jsem smířená..nerada to píšu, ale snad cokoli, hlavně ne babiš..
Jos tak jako dobrou účetní, aby lupou hledal. Já v prosinci koukala jak tele, když mi účetni sdělila sladké tajemstvi, že naše odborne certifikace potrebné do výberových řízení, vyžadované legislatívou, účtuje jako nedanovy náklad. Ona mi to přitom řekla jen kvůli tomu, že nám to chtěla jako zaměstnancům dodanovat.
tyjo, udělat článek ze dvou příspěvků na twitteru, tomu říkám vysoká novinařina ![]()
continuity nechytam se ani trochu
. Ucetnictvi vubec nerozumim, tak si netroufam hodnotit, kolik jich je nebo neni dobrych. Ale asi se shodneme, ze tahle afera je uplne o nicem. Jako ja to Nerudove ve druhem kole kdyztak stejne hodim, ale cim dal s vetsi nechuti.
moora lid si to zada :D
Jos Nerudová mi ze všeho nejvíc připomíná snaživou holčičku, která se boji udělat chybu. Když to dela děvče ve školním věku, je to sice otravné, ale dá se to snést s nadějí, že z toho vyroste. Ale kandidátka na prezidentku?
continuity Přesně tak. Včera působila strašně strojeně, neumím si ji představit v přirozené komunikaci. je-li jí schopná vůbec na státní úrovni.
A taky mě včera děsně zklamal Hilšer. Co se to z něj stalo?
Fišer se mi líbil, nemohla jsem se vynadívat na jeho modromodré oči. Ale má slabou kampaň.
Diviš - to jsem se zasmála, když jsem si u toho četla i rerakce na TW ![]()
Bašta snad četl i odpověď na vylosovanou otázku z papíru... Ten bez notiček ani ránu. Můj muž mi říkal, že ho v mládí zažil někde na kánoi a že kýval hlavou už tenkrát, to jen na okraj, jsem včera si říkala, že je už nemocný.
Budu volit Pavla, i když teda komunisty asi v roce 2023 nepotřebujeme. Ale ten rozsudek, resp. odůvodnění, resp. antipráce Šarocha, mě dneska tak nas..ly, že musím volit Pavla, hlava jinak nedá.
Já mám z toho generála strašně divnej pocit, jako sedí mi to v zátylku a mám strach, že otočí. Všichni koho sleduji, ho budou volit i rodina a velká část přátel taky. A musím tam jít 13.1. protože potom už nejsme doma.
Kan já bych byla hrozně zklamaná kdyby otočil. Už dávno nejsem idealista a naivní ale Pavlovi hrozně chci věřit. A pokud to nedopadne tak mě to opravdu zklame. Doufám že bude takový jako si představuji. Já mu totiž to když říká, že to je služba tomuto národu věřím. Tak snad nezklame.
Kan Kam otočí? K Rusku?
rysamona já jsem vcelku progresivni osoba, ale čeho je moc, toho je příliš. Vcelku se my stýská po časech, kdy byl jeden týden stejný jako druhej a největší adrenalín byl řízení jedné komise. A největší katastrofa, se kterou člověk reálně počítal, že ho nachytají policajti, když špatně zaparkuje.
Znám hodně lidí, kteří ten slogan: hlavně klid, to zvládneme. výslovně potřebuji. Teď jsem mluvila s někým, kdo fyzicky nakupuje zlato, kdyby se to v EU dočista po... a počítá s tím jako s realistickým scénářem. Pokud toto bude celospolečenska nálada, jsme v řiti, jak Polsko v '38. ( říkal můj bývalý).
Máme jediného kandidáta, který vypadá, že se v takovém případě dočista nesesype.
continuity Já v tom nevidím na co by se měla D.Nerudová urážet, dobrá účetní patří mezi nejdůležitější osoby ve firmě (a on ji navíc nechtěl jako účetní, ale jako externího poradce).
continuity u mě to začalo už před covidem, ten neklid, a už to moc nedávám. Fiala, i když samozřejmě není dokonalý, je pro mě taky taková klidná síla. Nikoho agresivního a rtutoviteho moc nedávám. Pavel je takový rozvážný a i když prezident nemá úplně velké pravomoci stačí se podívat na Zemana jak to všechno dokázal rozesr..at.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“