barbucha no tak to byl stav z rána, mezitím se ukázalo, že obžalovaní a jejich obhajoba se budou vykecávat do úmoru (Babiš prý 3hodiny). Lituji je všechny, poslouchat tři hodiny Babiše, to už je lepší rovnou očistec.
Aktuální česká politická situace
continuity tak třeba si zejtra přinesou pastelky a omalovánky...
Jojo. A to jsem eště zahlídla, že vyhrožoval že dá k tomu nějaký vyjádření, prej počkejte si na to, ale bude to delší! Když už to takhle uvede sám, tak to bude asi pecka - to tam u toho pár lidí rovnou vypustí duši, a pár dalších porodí ![]()
continuity copak poslouchat... on to taky někdo bude muset zapisovat ![]()
OliveOyl au, tak soudní zapisovatelka dostane týden zdravotního volna.
https://twitter.com/bartkovskym/status/1611268430316847105?s=46&t=ExIAfhaukQs6cCrMugd60w
Je to skvělý a nejskvělejší je, že to včera četl i Babiš. Doufám,že pokračuje i dnes. místo toho, aby dával pozor.
Třeba se o Bartovského otře při závěrečné řeči. ![]()
Sweet Potato jezis to ke boziii
Martin Bartkovský@bartkovskym·7 mTady už si člověk nemůže dojít ani v klidu na záchod. Stojím u mušle, hledím si svého a vyleze z kabinky Andrej Babiš a hlásí “Ááá, hlavní Twitér”. Pokud mi tohle neuvěříte, tak to pochopím, ale mám na to svědky a nemám z toho radost.
mám podobným způsobem zapsané svoje státnice, jen na papíře (vlomil se mi tam budoucí manžel s kamarádem
)
Mulen ale to je hezke :)
moora to teda![]()
jinak jsem u Muže, který pohladil Obamu ![]()
RoSa Já bych si donesla křížovky!
A ad voličský průkaz, i kdybys zůstala doma, můžeš jít přinejmenším třeba o ulici vedle nebo si prostě udělat nějaký vtipný výlet (jsi Pražačka myslím? Tak třeba na druhý břeh
)
Martin Bartkovský@bartkovskym·7 mTady už si člověk nemůže dojít ani v klidu na záchod. Stojím u mušle, hledím si svého a vyleze z kabinky Andrej Babiš a hlásí “Ááá, hlavní Twitér”. Pokud mi tohle neuvěříte, tak to pochopím, ale mám na to svědky a nemám z toho radost.
To je top!
Nemyslím si teda, že by si to sám Babiš četl. Ale informátory má. Jak taky jinak, že.
Mulen To se smí? Uf, to bych asi neodstátnicovala.
Sweet Potato no vzhledem k tomu, že to Babiš komentuje průběžně, bych informatory nakopala do zadku.
Pro něj není v této chvíli nic důležitější než soud a měl by se soustředit na to, co se tam děje. Místo toho se rozptyluje novinarem, kterého čte pár tisíc lidí.
continuity a tak to je jedine dobře, ne?
Jinak by mě celkem zajímalo,co běží hlavami jeho právníků.
rasaNori no jasně, když nepřítel dělá chybu, nesluší se ho vyrušovat. Ale ja doufám,že soudce je takový profesionál, že toho ho víceméně neovlivní. Jen je to strašně úmorný.
continuity Bruna je prý odborník na odvolačky. S kámoši na Nejvyšším soudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“