Kokoska Ten jejich duel u kulatého stolu byl asi jediné, co se mi ve hře nelíbilo.
Tuňák je kapitola sama o sobě, prý strašně nadával i na chudáka Ondru po kulatém stolu s Vanillkou, že si ji dovolil takhle "grilovat".
Kokoska Ten jejich duel u kulatého stolu byl asi jediné, co se mi ve hře nelíbilo.
Tuňák je kapitola sama o sobě, prý strašně nadával i na chudáka Ondru po kulatém stolu s Vanillkou, že si ji dovolil takhle "grilovat".
tarra Kateřina mi také hodně vypadla z oka. Hlavně tou "holčičkou" k Aničce. Tak té bych tu výhru také tedy moc nepřála.
Mia to hrála výborně, tak držím palce jí. Ale kdyby tam byli jiní věrní, tak bych možná fandila jim, ale z těch, co tam zbyli, to přeju jen Aničce. Ostatní jsou ňoumové a Kateřina zapšklá babizna.
Pinot Noir Tak hezky shrnuješ přesně moje pocity.
A to můj syn Kateřině fandí.
Tak do půlky si pletl Miu a Danielu a vlastně všechny ty blondýny![]()
Mulen Sranda by byla, kdyby to Kateřina na konci všechno odhalila a ještě řekla, že to věděla už dávno, jen to nechtěla sdílet! ![]()
To byl větší zrádce než Mia! ![]()
Mimochodem, nezdá se vám z těch rozhovorů, že je Daniela na Miu přece jen trochu naštvaná, i když říká že ne? Mám pocit, že si připadá trochu zneužitá.
Garfie to by měl Kuba radost
Protože on u toho skoro trpí, když je Kateřina v těch teoricích mimo. Já říkám Pláče dobře, ale na špatném hrobě.
A zdá se mi taky, že je Daniela trochu naštvaná. Asi se jí to rozleželo v hlavě.
Garfie Jo, asi se s tím kapku pere. Nejde se divit.
Garfie Já mám stejnej pocit, že se jí to trochu rozleželo, asi není teď lehký se na to dívat.
Zina A mně právě přijde, že jak se na to dívá, že to není až tak hrozné, třeba Mia o ní ve zpovědnicích mluví moc hezky a přijde mi, že to docela řeší. Vyjma toho posledního dílu teda. ![]()
Sweet Potato Tak o tom žádná.
Garfie Mia o ní mluví hezky a já věřím i tomu, že ten pláč nad ztrátou Daniely byl opravdový, možná jen trochu zvýznaměný. Ale ta část, kdy je vidět, že Mia začíná mluvit x ní ještě předtím, než se na tom spolu domluvily, jí musela zasáhnout.
Zina Jj, přesně.
Zina ale zas Daniela rekla hned na zacatku, ze ji Mia muze obetovat, kdyz se bude muset zachranovat. Jen D. nevedela, ze Mia je zradce od zacatku, to se mi zdalo, ze se ji dotklo nejvic, kdyz na to prisla.
Taky si myslím, že se jí dotklo to, že jí tvrdila, že Miu verbovali. Bylo to vidět hned při rozhovoru v autě po vypadnutí. Ale myslím, že už jí to trochu přebolelo. To se mi líbí na téhle řadě, že to hráči neberou tolik osobně, aspoň zpětně. V té minulé mi to přišlo hrozně vyhrocené.
Taky si myslím, že se jí dotklo to, že jí tvrdila, že Miu verbovali. Bylo to vidět hned při rozhovoru v autě po vypadnutí. Ale myslím, že už jí to trochu přebolelo. To se mi líbí na téhle řadě, že to hráči neberou tolik osobně, aspoň zpětně. V té minulé mi to přišlo hrozně vyhrocené.
Zina Mia začíná mluvit ní ještě předtím, než se na tom spolu domluvily - to je dané střihem, předsunuli to. Mia si na to stěžovala a produkce se jí omlouvala, že jim to nedošlo.
Já fandím Mie, i když vím, že věrní to mají ve hře mnohem těžší.
Pokud by se to nějak zvrtlo přes proroka, tak z věrných fandím pouze Aničce. Sice mi není moc sympatická, ale tvoří hru.
Fiction mam to stejne, Anicka mi jde na nervy, ale je jedina, kdo trochu mysli a snazi se s necim prijit. Marcel a Katerina, to jsou tragicky figury.
Katerina teda asi taky mysli, ale uplne blbe ![]()
Kokoska No to bylo podle mě Danielina chyba, že dala Mie na začátku ten generální pardon, a druhá jejich společná chyba pak to, že nevykoply Aničku, ale Sofii. Vím, že se bály, že by to ukázalo na Danielu, ale ta pozornost na ní byla i tak. A problém s Aničkou setrvavší ve hře byl ten, že měla v tom posledním dílu neskutečnej drajv a dokázala všechny přesvědčit, aby po Daniele šli. Kdyby tam Anička byla nebyla, tak by Mia s Danielou měly mnohem větší šanci ostatní zvrátit na svou stranu – Kateřina a Ondřej se vůbec nechytají a Sofie sama říkala, že neví, proč ji vykoply, že by jim to byla pomohla vyhrát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.