Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 00:50

Sweet Potato Ondra je trouba, vedome se nabidl, ale MJ mi bude chybet. 

Je zajimavy, jak casto se tentokrat mluvilo o Daniele a nakonec i ta Anca totalne zblbne a napise MJ.

Offline Garfie
27869 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 02:44

Kokoska Já se teda vůbec nechci Kateřiny zastávat, taky mám pocit, že je tam k ničemu, ale jen chci podotknout, že je to možná jen náš dojem. Viděla jsem teď hodně těch rozhovorů s tvůrci a oni tam právě vysvětlovali, jak je to složité, že se vlastně snaží sledovat jen jednu linku, v podstatě tu o člověku, který vypadne, zjednodušeně řečeno. Takže nám spousta věcí uniká a možná Kateřina (i ostatní) mimo náš záběr předvádí lepší výkon. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 07:37

Garfie Ta její úvaha dnes u kulaťáku byla zcela logická. Až na to, že výchozí bod byl úplně blbě.

A ano, hodina je strašně málo - a ještě z ní spoustu čssu seberou filmové záběry na hrad, Vojtu, krajinu, kápisty, vlka... jo, kouká se na to skvěle, ale vlastně bych chtěla vidět víc o hráčích.

Pinot Noir Ta mise byla taková únikovka, moc se mi líbila.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:27

Garfie mne je jasny, ze se do te hodiny zdaleka neda nacpat vsechno. Ale jak pises, vetsinou se resi nekdo ve stredu deni, silni hraci, nekdo v hledacku ostatnich. Z toho vyplyva, ze Katerina to fakt neni, ted je trochu vic videt, protoze uz jich je jen malo. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:33

Garfie nevidela jsem ten posledni dil, ale me nijak nevadi. Ono cilem hry je se dostat az na konec, neni to tymova zalezitost. Takze idealne proplout na ukor vxraznejsich hracu, kteri se zdaji, ze by mohli poskladat nitky a ohrozit zradce. Jak se tu nekde pise, ze vzdycky nekdo nekoho obvini a ostatni se jako ovce pridaji. No vzdyt. Nekdo vypadne a lepsi nez kdybych vypadla ja . No a u te Kateriny jsem poradne nevidela strihy ze zpovednice. Nekoukam ale uplne pozorne, videla jsem asi az treti dil a vecne mi do toho pisti deti. Ale ted uz tam zbyli jen nevyrazni hraci, nikomu z nich zo moc nepali. Tak klidne muze Katerina prekvapit. Muze vypalit Miino jmeno a tri lidi uz presvedci lip nez deset na zacatku. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:41

Tak Ondra prý chtěl dom. Viz bonusy. Chjo.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:45

Jos jo, zrovna jsem chtela pripsat, ze jestli neviditelnost je taktika, vychazi to Katerine dost dobre

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:50

MJ patřil také mezi ty, kteří až bezmezně věřili hlavní zrádkyni Mii...
 V jednom se ale shoduje s Karolínou, která vypadla už dřív. Stejně jako ona Sarah potvrdil, že Mia nebyla na hradě zdaleka tak výraznou osobností, jako to působí na diváky u televizních obrazovek. „Diváci vidí všechny ty zpovědnice, slyší její taktiku, myšlenkové pochody. To, jak má všechno promyšlené na čtyři kroky dopředu. Ale pro nás během hry opravdu nebyla tak zásadní postavou. Byla spíš nenápadná, lehce uplašená, nikomu moc necpala svoje teorie, spíš přikyvovala… 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:05

Sweet Potato ona i "divacky" posledni dobou dost ubrala, i s tim placem, i s ockovanim hracu proti nekomu, coz naposled delala asi u Patrika? Diky strihu to pro divaka asi pusobi vsechno dost jinak, hlavni slovo ma reziser, jak on chce, aby lidi zvenku tu hru vnimali. Takze jsem rada za ty bonusy a recapy, da to trosku blizsi nahled. 

Offline Mags
176 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:59

No já jsem s výsledkem karet spokoVyhlasovaná postava mě mrzí, ale šla by dřív nebo později. Jak je na někom stín podezření, tak je pro  klid duše ostatní sestřelí. 
Obávám se, že Sofie už žádnou brilantní hru nepředvede. Má dobré nápady, ale neumí je prosadit a radši se vždycky stáhne. A Kateřina se podle mně protáhne do finále bo ji nikdo nevyhlasuje a zrádci ji asi nezavraždí bo je úplně v lese. Já už jsem na ní fakt alergická. Poslední tam spinká v hrobce a všichni ztrácí čas objímáním Kateřiny. Pak zas vytáhla ty svoje štěbetalky a v bonusech pak sedí s jinýma štěbetalkama a rozebírají MJovu š... jiskru. Jako sorry

A měla jsem dojem, že Č a D v podcastu říkali, že si to v záhrobí V a K vyříkaly/usmířily se a teda za mě to byl cringe největší. Vanilka přilepenej úsměv, radši na ni moc nereagovala a snažila se sedět co nejdálKateřina taky vypadala místy, že radši nekomentuje. Akorát si teda mohla odpustit to s tím PTSD tvl. Tak od toho tam snad maj psychology a ne tetu Kateřinu. 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:03

Mags ta "ovcovitost" je hrozna. Chapu, ze je to "radsi on nez ja", ale to, jak se rano nekdo zmini a vecer ho vyhlasujou, to uz me trochu nudi. Tech teorii pres den a vecer kulovy.

Offline Mags
176 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:21

Kokoska Jako divácky to není moc zajímavý ta stádnost, nicméně proplouvat je legitimní strategie. Ale abych pak někomu držela palce, tak aspoň v těch zpovědnicích musí předvést nějakej čuch, a to jsou teď max 2 hráči. Zbytek tam dělá křoví. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:43

Kokoska tak byt verny je k nicemu . Kdokoli trosku zavetri, toho Mia bud zavrazdi nebo predhodi vlkum (jako spoluzradce) a zbytek "blbecku" necha vyradit davem. Posledni dily nemusela ani intrikovat, ty lidi se popravili sami. Dikybohu je pryc ta Vanilka, to bylo tak neskutecne ufnukane devce a nejhorsi na tom je, ze to asi ani nehrala! No uprimne tam nikdo zajimavy krome Mii nezbyl. Taky mi asi pet dilu trvalo nez jsem zaznamenala nektere ty lidi, treba ze tam je nejaka Veronika jsem zjistila asi predminuly dil. 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:45

Jos ja jsem tem holkam dlouho nedokazala spolehlive priradit jmeno, proste nekolik blondyn. Ja jsem se i v minule rade zacala chytat az kdyz jich tam zbyla tak polovina. Taky me to ze zacatku ani moc nezaujalo, neco jsem i dokoukavala zpetne.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:47

Mags leda tak Anicka a Sofie, pricemz Sofie sice ma obcas svetle chvilky, ovsem rychle vycouva. A Anicka v poslednim dile... no nic.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:48

Kokoska Veronika mi přojde ještě zbytečnější než Kateřina. Ta jde aspoň rozpoznat.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:48

Teď jsem koukala na kus Co se nevešlo, ten babinec, achich ouvej.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 13:38

Sweet Potato jo, ale byla tam i Daniela? Nebo jsem si jí jen nevšimla?

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 13:41

Hodně mě tentokrát baví Mikeš, ta scénka, kdy Hradní pán otevře dveře a Mikeš tam mastí karty s bubákama, ta byla skvělá! A občas tak projde hradem, škoda, že už nemá vejra. Jen nevím, co mělo být v tom pytli vlečeném po schodech - že by zavražděný Ondřej? :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 14:37

Jos tak to bylo i minule, do půlky se tam vynořují lidi, co jsem nikdy neviděla. To podle mě dělá střih, v reálu to bude úplně jiné.

Kokoska v té hře vyhrává ten, kdo si udělá kamarády, vyčnívat se nevyplácí, takže stádovitost je ideální strategie.