Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 14:52

Evaeva jo, ale kdo se na to ma koukat?

Offline Mags
176 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:15

Evaeva Já to tak mám vždy, že mě to začne pořádně bavit v půlce, kdy už má člověk nějakej vztah k těm hráčům, jak je trošku pozná a není jich tam jak psů. A taky dělá svoje nějaká ta známost. Daniela a Čestmír pro mě byli hned koukatelnější. Stejně tak, když teď byli UK celebrity traitors, tak jsem aspoň od pohledu znala minimálně půlku z nich a hned se v nich lépe orientuje a fandí. Čímž ale nevolám po tom, z toho udělat show pro celebrity a influencery, to je zas podle mně na škodu v těch amerických verzích (tam jsem viděla jen sem tam nějaký díl). U té britské bylo fajn, že hráli pro charitu, tak to brali víc jako hru. A doporučuju ke shlédnutí, jestli to pak Prima taky koupí. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:32

Kokoska Byla myslím.

Kokoska Jo, pytel na mrtvoly

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:33

Mags Markus s Vojtou hodně řeší, kestli ta kombinace normální lidi a celebrity je dobrý nápad. Baví mne, jak Vojta vůbec nechápe, proč by někdo měl mít před celebritami ostych.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:35

Mags Tak Vanillce ublížili uplně fšichniiiiii. Ageismus naopak.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:39

Sweet Potato ja jsem na ten dil koukala vcera znovu a vubec nemam pocit, ze by se do ni Katerina nejak zle navazela. Jako jo, oponovala ji, ze uprimne pohledy nic neznamenaji, mluvila dost durazne, ale ze by byla nejaka zla, to mi neprislo. Jen tu roztomilou milou Vanilku nehladila po zadickach.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:47

Kokoska Souhlas. A Ondřej tuplem. Páchat čestné harakiri kvůli tomu fakt nemusel.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:04

Sweet Potato ona je vubec tahle řada takova uhlazena. U kulateho stolu zadne vasne, kandidat na vyhozeni tise kouka a hm,hm, mate pravdu, jen do me, misto aby bojoval a rekl treba, ze se chova jinak, protoze je unaveny, ze kdekdo se obcas chova jinak, ze jedna bez rozmyslu a pod tlakem recena veta vyznela jinak. Vanilka sice breci jak zelva, ale obhajoba veskera zadna, jen "jsem tu nejmladsi a nemate me radi". Ono je teda vzdycky tezsi dokazat, ze clovek neco neudelal nez naopak  (viz Patrik, ktery argumentoval spravne a stejne mu to bylo * platne), ale takova ta odevzdanost a jako ze gentleman vzdy a vsude, to nevim, jestli v tehle hre je uplne na miste. Pak kdyz se jednou Marcel zachova hracsky a pusti pytel jako prvni, tak je z toho halo. Vojta s Markusem si to sice pochvalujiu, ze nedochazi k zadne "pavlaci", ze je to civilizovane a sofistikovane atd., ale pro me jako gaucoveho pozorovatele teda trochu chybi nejaka akce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:09

Kokoska mně jí bylo docela líto, protože jsem cítila tu bezmoc. Ale nemyslím si, že se někdo k ní choval nějak hnusně. Kateřina byla taková odměřená nebo jak to nazvat, až podle mě zbytečně. Co jí měla V. říct, evidentně byla rozhodnutá 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:20

Evaeva tak ne treba primo Katerine, ale mohla rict, ze vzdycky pracovala pro tym, ze se spolecne s ostatnima snazila ukazovat na zradce, ze podezrivala Miu a upozornovala na to opakovane, mohla na Miu trochu zautocit, stejne uz nemela co ztratit. Jenze to je prave to, ze ke stolu uz jdou skoro vsichni s jednotnym nazorem, s taktikou schovat se v davu. To myslim v te prvni rade nebylo, tam se u stolu vic diskutovalo, vysvetlovalo, teda misty i osocovalo, bohuzel. Takove dlouhe ticho jako tady nikdy nebylo. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:35

Evaeva Mně je vlastně líto každého, koho vyhazují od stolu, ta bezmoc je hrozná. Dokázat, že něco jsem neudělal, fakt nejde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:42

Kokoska jo, jenže když tam nemáš tu partičku, tak je asi fakt jedno, co řekneš. Máš pravdu, že v téhle řadě už je vždycky vyřešeno předem.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 09:21

Předevčírem začal a rychle skončil prodej lístků na finále. Web Cinestaru se úplně zhroutil, lidi se dostali do cizích účtů, nic nefunguje dodnes. 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 14:22

Sweet Potato ha, snacha si mi psala o hlidani na tu nedeli, ze chce koupit listky. To se ji musim zeptat, jak dopadla.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 14:33

Kokoska Prý se teď možná ještě dají koupit přímo v kinech, kromě Anděla. Ale užtozas nemusí být pravda. 

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 15:25

Sweet Potato zatim se neozvala, tak mozna budu finale sledovat s dvema lumpikama.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 16. listopadu 2025 23:49

No do haje, ja vedela, ze na konci to jmeno nereknou, ale stejne me to stve! Ale byl to moc pekny dil.

Offline SunEclipse
3381 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 00:50

Kokoska no ale aspoň víme, že Mia to nebude

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 08:05

SunEclipse proc myslis?