Mha Ve vecerce fakt zatím ne. Asi u nás vazne zásobování ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
moora Dlužichy super, kolik různých barev?
eM My tu nemáme večerku.
Ale v Tescu se dá páchat dobrý skutek skoro denně, ti chcípáčci tam přímo volají o pomoc.
(OT: otočili nám Tesco do protisměru, ze vchodu je východ, peklo nejpekelnější)
Sweet Potato A zahrada ti stačí? Nebo prikupujes sousedovic pozemek? ![]()
eM Nestačí![]()
eM jen 3, ale meli jich tam asi milion

0zero7 Máme se dobře, dík! Právě jsme zaparkovali před hotelem v SF.
Tady je nějak málo kytek poslední dobou. Nasázím sem aspoň něco z toho, co aktuálně kvete. ![]()

A začínají astry a to mě trochu rozesmutňuje. Protože po nich už jsou jenom chryzantémy a šmitec. ![]()

Pinot Noir nesmutni, jeste vanocni kaktusy..a za chvilku po nich tu mame snezenky
a ted ti to kvete krasne teda ![]()
Pinot Noir hezky všechno, žlutá růže nejvíc!
SunEclipse díky, vánoční kaktus jsem ovšem přesazením přizabila. Ty pokojovky mi moc nejdou.
eM děkuju. A to jsem si jí a dalších asi pěti poupat málem nevšimla, je to popínavá růže a vyjela asi 3 metry vysoko. Že kvete jsem si všimla jen díky tomu, že jsem zvedla sklenku vína proti slunci. ![]()
Pinot Noir ta ruze.![]()
ony si ty kytky stejne delaji co chti.
Minuly tyden mi kvetl velikonocni kaktus a jedna z peti orchideji kvete nepretrzite uz pres dva roky a ostatni vubec nic pres stejnou peci.:-)
Pinot Noir hezký! Nam motyli ker uz skoro odkvetl, ale motylu je tam vic nez v lete. Asi jak toho uz min kvete celkove, tak hledaji, co kde jeste je.
Vy jste tu ty sasanky tak pohanily, ale ony jsou tak krásný! ![]()

Pinot Noir sasanky jsou boží a pořád na nich je plno čmeláků ![]()
Já mám od jara calatheu a doma se jí vůbec nedařilo, osychaly kraje listů, byly svinuté. Dala jsem je pod stromy , jakože děj se vůle boží a daří se jim dobře. Mám strach co provedou až je dám domů. Mám tedy dvě a říkám jim maranty. Na jaře jsem dávala fotku.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje