brrr no ona většina těch minikytiček, co doma máme, ve volné přírodě roste jak blázen..viz monstera třeba, ty by se i člověk bál, že v ní zmizí a už nevyjde.
Kytičky aneb zelené prsty...
Ounz Tak svědomitá bohužel nejsem. A vylívat ty obaly je dost opruz. Takže plánuju, že se jich postupně zbavím.
Sweet Potato tak je to taky elegantní řešení :)
SunEclipse manžel ju odniesol na lúku.
Ounz a jestli ti calathea vydrzela vic nez rok, ses prebornik, nikoho takovyho neznam ve svym okoli
Akú máš konkrétne na mysli? Ja mám túto a rastie ako divá, už som aj darovala odrastky. Mám ju niekoľko rokov, ale ty máš na mysli asi iný druh....

Koupila jsem ve večerce tyhle lilie v květináči. Myslíte, že jsou odsouzeny k zániku, nebo to může růst i příští rok? ![]()

Pinot Noir ja myslim, ze soused je sazi kazdy rok znovu (podle toho, ze je ma pokazde jinde)
Pinot Noir Mně lilie z květináče kvetou už asi pátým rokem, a to jsou jen ve velkém truhlíku. A rozrůstají se. Ale možná záleží i na roční době.
Pinot Noir v klidu zasad ven
Sweet Potato moora díky, už jsem je právě zasadila. A teď jsem si vzpomněla, že jsem vlastně jednu takovou z květináče už v záhoně kdysi dávno měla, a pár let taky rostla vlastně. Tak super. Doufám, že ve večerce nebudou mít žádné další barvy ![]()
Pinot Noir kdo jel pro 2 angresty a tahne plnou tasku dluzich?
Ale tak dlužichy jsou nutnost, to dá rozum!
moora Kam jsi zase vlezla? ![]()
Sweet Potato libeznice
Sweet Potato Vidis! Ze neni dalsi dil me nenapadlo! Videla jsem tam Dunu, ale nezkousela jsem jeste. Kralovsky rubin od Aghaty Christie bylo fajn udelany, klasickej Sherlock Holmes taky, Perec - Konec osme zakladny, Bradburyho povidky. Jak objevim neco super budu hlasit :)
brrr Haaa haha! West Coast to jisti! Ja jsem videla ted nekde elephant ear venku obrovskej, i tady nahore. Fakt krasny kytky to jsou! Uzivate si to tam? Doufam, ze jo!
Ounz tesim se!! JJ jsou vsechny hezky!!
Biely kvet Jee! Krasna! Tu jsem jeste nikdy asi nevidela. Myslela jsem takovy ty klasicky typu medallion, co maj vsude skoro v obchodech.
Pinot Noir ty jsou krasny!!
Pinot Noir Ty už ses schopna nakoupit kytky i ve vecerce?
eM to je prostě past vedle pasti!
Kdo nikdy nenakupoval rostliny ve vecerce, ať první hodí kamenem. ![]()
U nás teď prodávají hezké vavriny. Ještě nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje